Eersteklas service,
Dat is waar wij voor staan!

 

De start van het nieuwe schooljaar, er komt heel wat bij kijken voor jou maar ook voor de ouders en leerlingen. We nemen hiervoor graag een stuk uit handen! Dit doen we met het Easy4u abonnment samen met Windows laptops. 

We helpen je graag!
Verschillende Microsoft implementatie helpen je bij een vlekkeloze start van het schooljaar. Om je hiermee op weg te helpen hebben we onderstaande Whitepapers ontwikkeld. Heeft u nog vragen hierover wij helpen natuurlijk graag. 

whitepaper-azure.jpg      

 

whitepaper-intune.jpg

Alles-in-1 abonnement

De student en de laptop? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Dankzij onze complete dienstverlening via het Easy4u abonnement maken wij digitaal onderwijs op een laagdrempelige manier toegankelijk en betaalbaar.

Leenlaptops bij reparatie, razendsnelle service, één aanspreekpunt voor de school én de studenten en een schade -en diefstaldekking zijn inbegrepen. 

Kies voor gemak en zekerheid
Kies voor Easy4u

 

Dell - Latitude 3120 2-in-1

Het ultieme leerhulpmiddel voor elke VO leerling. Met Dragontrail Pro Glass, Active Pen support, morsbestendig toetsenbord, afgeronde hoeken en rubberen randen om altijd en overal te leren. 

Lees meer

Dell - Latitude 3420 i3 Touch

De perfecte upgrade t.o.v. de standaard 11.6" convertible laptop. Helder 14" scherm en snelle i3 processor voor de zwaardere taken.

Lees meer

Dell - Latitude 3330 i5 2-in-1 Touch

‘s Werelds lichtste nieuwe 13.3" essentiële laptop is niet alleen modern en slank, maar is uitgerust met essentiële intelligente functies en geoptimaliseerd voor samenwerking.

Lees meer