Eersteklas service,
Dat is waar wij voor staan!

 

15-12-2022

 

De start van het nieuwe schooljaar, er komt heel wat bij kijken voor jou maar ook voor de ouders en leerlingen. We nemen hiervoor graag een stuk uit handen! Dit doen we met het Easy4u abonnment samen met Windows laptops. 

We helpen je graag!
Verschillende Microsoft implementatie helpen je bij een vlekkeloze start van het schooljaar. Om je hiermee op weg te helpen hebben we onderstaande Whitepapers ontwikkeld. Heeft u nog vragen hierover wij helpen natuurlijk graag. 

whitepaper-azure.jpg      

 

whitepaper-intune.jpg

 

onenote-onedrive-op-school(2).png

 

uitdagingen-digitale-veiligheid.png

 

cybersecurity-in-het-onderwijs.png

 

microsoft.jpg

Alles-in-1 abonnement

De student en de laptop? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Dankzij onze complete dienstverlening via het Easy4u abonnement maken wij digitaal onderwijs op een laagdrempelige manier toegankelijk en betaalbaar.

Leenlaptops bij reparatie, razendsnelle service, één aanspreekpunt voor de school én de studenten en een schade -en diefstaldekking zijn inbegrepen. 

Kies voor gemak en zekerheid
Kies voor Easy4u

 

Dell - Latitude 3120 Non Touch

Het instap leerhulpmiddel voor elke VO leerling. Met verbeterde grip, morsbestendig toetsenbord, afgeronde hoeken en rubberen randen om altijd en overal te leren.

Lees meer

Dell - Latitude 3120 2-in-1

Het ultieme leerhulpmiddel voor elke VO leerling. Met Dragontrail Pro Glass, Active Pen support, morsbestendig toetsenbord, afgeronde hoeken en rubberen randen om altijd en overal te leren. 

Lees meer

Lenovo - 13W Yoga i5

Door het valbestendige ontwerp, een toetsenbord dat tegen knoeien kan, het krasvaste beeldscherm en de versterkte poorten en scharnieren is de Lenovo 13w Yoga convertible tegen bijna alles bestand: van …

Lees meer