Kan ik nog bestellen? Ja, dat kan!

Bestellen kan in de webshop van je school. Vul hieronder je schoolcode in ⬇️.

Verzenden

Wat is mijn code?

Wanneer krijg ik mijn laptop?

 • We leveren de laptop in de eerste schoolweek via je school
 • Uiterlijk twee werkdagen voor de uitlevering krijg je een afhaalbewijs waarmee je de laptop kan ophalen op school 
 • Veel plezier met je laptop!

Bekijk hier alles over het ontvangen van je nieuwe schoollaptop!

 

Meestgestelde vragen en antwoorden

 • Wanneer krijgt mijn zoon/dochter de laptop?

  Dat gebeurt meestal in de eerste schoolweek op school. We hebben met elke school een dag en tijd gepland. U krijgt uiterlijk 3 dagen voor de uitlevering een e-mail met de juiste gegevens en ophaalinstructies. Wij leveren alleen bestelde en betaalde laptops uit.

 • Hoe werkt het uitleveren? Moet ik nog iets regelen?

  Bekijk ook het filmpje onderaan deze pagina!

  U krijgt uiterlijk 3 dagen voor de uitlevering een e-mail van ons met instructies en een afhaalbewijs. Dit moet de leerling meenemen om de laptop op te halen, zodat wij iedereen snel zijn/haar eigen laptop kunnen geven. Ouders/verzorgers hoeven niet aanwezig te zijn. Meestal is de uitlevering een vast onderdeel van het brugklas (introductie)programma van de school.

  Op sommige scholen leveren medewerkers van de school de laptop uit. Wij leveren de laptops dan op school af, en de school deelt ze uit. Als dat op uw school zo werkt, dan krijgt u daarover een e-mail. Op deze scholen gebruiken we ook geen afhaalbewijs.

 • Wanneer krijg ik de laptop als ik nu bestel?

  We doen ons best de laptop nog mee te nemen in de centrale levering op school. Als dit niet meer lukt, dan sturen we de laptop binnen enkele dagen naar school of naar het huisadres. U krijgt hiervan vanzelf automatisch een e-mail met een track & tracenummer of een ophaalbericht op school.

 • Hoe krijgt de leerling de gegevens om in te loggen op de laptop?

  De school stuurt de accountgegevens aan de leerling, of geeft de leerlingen op school hun gebruikersnaam en wachtwoord. The Rent Company heeft deze gegevens niet.

Zo werkt het uitleveren van de laptops op school

Op de meeste scholen krijgen alle leerlingen tegelijk hun laptop op school in de eerste schoolweek. Hoe dat gaat, ziet u in dit filmpje.