De ideale laptop voor studenten!

  • Laptops die aansluiten bij de studie van jouw kind
  • Inclusief de juiste software geïnstalleerd 
  • Goedkoop huren voor een vast bedrag per maand
  • Service en verzekering regelen wij

 

Check of de MBO/HBO van jouw kind ertussen staat en ga meteen naar de webshop! (Laptop nodig voor het VO? Klik dan hier)

Laat je vraag achter in de chat. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen van Easy4u

  • Al vanaf 16,20 per maand
  • Altijd met service en verzekering bij diefstal/schade
  • Online besteld = Snel thuis geleverd
  • Gratis beschermhoes
  • Perfect passend bij jouw studie! Onze aanrader: Lenovo Thinkbook

Hey Student!

Zoek je een geschikte laptop voor je studie of opleiding? Wij bieden de juiste laptops, samen met ons unieke Easy4u zekerheidspakket. Je krijgt bij ons altijd extra lange garantie en een (schadeverzekering) bij je laptop. Dit is alleen beschikbaar voor het onderwijs. Veel laptops zijn ook te huur: voor een vast laag bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent.

Studentenlaptop + Service + Verzekering = Easy4u

 

Meest gestelde vragen

Hoe werkt Easy4u?

Easy4u is een zekerheidspakket voor de studie laptop van jouw zoon/dochter. Je huurt of koopt een laptop bij ons inclusief Easy4u. Tijdens de looptijd heb je verlengde fabrieksgarantie en ben je goed verzekerd voor schade en diefstal. Ook is een stevige beschermhoes inbegrepen. Is er een reparatie nodig dan kun je de laptop kosteloos naar ons opsturen en zorgen wij voor een snelle reparatie. Hiermee weet je zeker dat je je nooit druk hoeft te maken om de laptop.

Wat kost het?

Je ziet de prijzen per laptop in de webshop. Wij bieden je zekerheid: extra lange garantie en een (schade)verzekering speciaal voor het onderwijs zijn voor de hele looptijd inbegrepen.

Hoe kan ik bestellen?

We hebben voor de meeste MBO/HBO scholen een speciale webshop aangemaakt. Zoek bovenaan deze site de onderwijsinstelling waar jouw zoon of dochter heen gaat en klik om direct naar de website te gaan. Hier kun je een laptop uitkiezen en de looptijd van het Easy4u zekerheidspakket aangeven. Je ontvangt de laptop binnen een paar dagen nadat je hebt besteld.

Hoe krijg ik de laptop en wanneer?

Nadat je hebt besteld in de webshop ontvang je de bestelling binnen een paar dagen in huis.

Wat is er precies verzekerd?

De laptop is verzekerd tegen schade en diefstal met een eigen risico van €50,00 per gebeurtenis. In de hele abonnementsperiode kun je hier 3 keer gebruik van maken.

Wie is The Rent Company?

Wij zijn 15 jaar geleden gestart in Den Bosch, als laptopspecialist voor het onderwijs. Dat doen we met het Easy4u zekerheidspakket voor Windows laptops, Chromebooks en Apple. Op dit moment leveren we laptops op meer dan de helft van de middelbare scholen. Grote kans dus dat jouw zoon of dochter daar ook al gewerkt heeft met een laptop van ons, in de herkenbare ‘blauwe hoes’.

Ook zijn we actief in België en Verenigd Koninkrijk. De gedachte is hetzelfde: iedereen toegang tot digitaal onderwijs!

Partners

Aeres
Yuverta
HMC
Leijgraaf
MBO rijnlanden