De ideale laptop voor studenten! 

  • Laptops afgestemd op jouw studie
  • Huren voor een laag bedrag per maand of kopen
  • Inclusief garantie en (schade)verzekering voor onderwijs
  • Snel geleverd

 

 

Bestellen kan in de webshop van je school. Vul de code in die je van school hebt gekregen.

Ik heb een code

Ik heb geen code

Voordelen van Easy4u

  • Altijd met service en verzekering bij diefstal/schade
  • Online besteld = Snel thuis geleverd
  • Gratis beschermhoes
  • Perfect passend bij jouw studie! Onze aanrader: Lenovo Thinkbook

Hey Student!

Zoek je een geschikte laptop voor je studie of opleiding? Wij bieden de juiste laptops, samen met ons unieke Easy4u zekerheidspakket. Je krijgt bij ons altijd extra lange garantie en een (schadeverzekering) bij je laptop. Dit is alleen beschikbaar voor het onderwijs. Veel laptops zijn ook te huur: voor een vast laag bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent.

Studentenlaptop + Service + Verzekering = Easy4u

 

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Easy4u?

Easy4u is een zekerheidspakket voor je studielaptop. Je huurt of koopt een laptop bij ons inclusief Easy4u. Tijdens de looptijd heb je verlengde fabrieksgarantie en ben je verzekerd voor schade en diefstal voor de hele looptijd van het Easy4u zekerheidspakket dat je kiest. Ook krijg je er een handige beschermhoes bij. Is er een reparatie nodig dan kun je de laptop kosteloos naar ons opsturen en zorgen wij voor een snelle reparatie. Hiermee weet je zeker dat je je nooit druk hoeft te maken om jouw laptop.

Wat kost het?

Je ziet de prijzen per laptop in de webshop. Wij bieden je zekerheid: extra lange garantie en een (schade)verzekering speciaal voor het onderwijs zijn voor de hele looptijd inbegrepen.

Hoe kan ik bestellen?

Elke onderwijsinstelling heeft een eigen webshop met laptops die voldoen aan de minimale eisen. Zoek jouw onderwijsinstelling of opleiding bovenaan deze site om direct naar de webshop te gaan. Daar zie je de beschikbare laptops en de prijzen als je koopt en huurt voor 36 of zelfs 48 maanden zekerheid. Je ontvangt de laptop binnen een paar dagen nadat je hebt besteld.

Wat is er precies verzekerd?

De laptop is wereldwijd verzekerd tegen schade en diefstal met een eigen risico van €50,00 per gebeurtenis. In de hele abonnementsperiode kun je hier 3 keer gebruik van maken. Bekijk de polisvoorwaarden voor de details.

Wie is The Rent Company?

Wij zijn 15 jaar geleden gestart in Den Bosch, als laptopspecialist voor het onderwijs. Dat doen we met het unieke Easy4u zekerheidspakket voor Windows laptops, Chromebooks en Apple. Op dit moment leveren we laptops op meer dan de helft van de middelbare scholen, en je vindt ons op steeds meer vervolgopleidingen zoals MBO, ROC, HBO en universiteit. Grote kans dus dat je de studielaptops in onze ‘blauwe hoes’ al eens hebt gezien.

We zijn ook actief in België en Verenigd Koninkrijk. De gedachte is hetzelfde: iedereen toegang tot digitaal onderwijs!

Partners

Aeres
Yuverta
HMC
Leijgraaf
MBO rijnlanden