Laptops voor docenten

Dell - Mobile Precision 3570 i5 Non Touch

15.6" workstation met Dell Optimizer for Precision, de nieuwste Intel® Core™ processor en NVIDIA™ Pro grafische kaart.

Lees meer

Dell - Latitude 3440 i5 Touch

Echte krachtpatser, geschikt voor het onderwijs. Met krachtige Intel® Core i5 processor en Iris® Graphics ideaal voor Photoshop en lichte 3D toepassingen.

Lees meer

Apple - Macbook Pro M2

De Apple MacBook Pro 14" is een krachtige en draagbare laptop die perfect is voor docenten in het middelbaar onderwijs. Het Liquid Retina XDR-beeldscherm zorgt voor een natuurgetrouwe kleurweergave en …

Lees meer

Apple - Macbook Air M2

De MacBook Air met krachtige Apple M2-chip en 13-inch Retina-display is ideaal voor online lessen en het werken met veeleisende apps. Het biedt een scherpe en accurate kleurweergave en is …

Lees meer

Dell Latitude 5540 NT

De ideale combinatie van kracht en duurzaamheid. En met een groot 15,6-inch Full HD-scherm, biedt deze laptop een heldere en gedetailleerde weergave van jouw presentaties en lessen.

Lees meer

Dell Latitude 3340/5340 2-in-1

‘s Werelds lichtste nieuwe 13.3" essentiële laptop is niet alleen modern en slank, maar is uitgerust met essentiële intelligente functies en geoptimaliseerd voor samenwerking.

Lees meer

Lenovo Thinkpad L13 Yoga

Krachtige prestaties voor elke dag. Veelzijdige 2-in-1 laptop met alle benodigde features voor het onderwijs zoals een ingebouwde pen, touchscherm en Wifi 6.

Lees meer

Dell Latitude 3540 i5 NT

Onze favoriete 15.6" allrounder. De 3540 heeft elke benodige aansluiting aan boord met een krachtige Intel Core i5 processor als basis.

Lees meer