Een nieuw schooljaar,
een nieuwe laptop!

Een nieuw schooljaar,
een nieuwe laptop!

 

The Rent Company

Elke leerling toegang geven tot digitaal onderwijs op een laagdrempelige manier, dat is onze missie! 
Om alles in 1 keer goed te regelen hebben we het Easy4u abonnement ontwikkeld. Hardware, service, software en een schade – en diefstaldekking zijn altijd inbegrepen! Elke dag werken meer dan 600 scholen en ruim 250.000 leerlingen in Nederland en België met onze laptops.

Wat zijn de voordelen van Easy4u?

  • Speciale educatie laptops, afgestemd op het onderwijs
  • Gemak, één aanspreekpunt voor service
  • Zekerheid, dekking bij schade en diefstal
  • Continuïteit, door een leenlaptop tijdens reparaties
  • Kopen of huren, geen BKR-toetsing dus digitaal leren voor iedereen!

Laptop bestellen?
In mei of juni ontvangt u van de school al onze bestelinfo!

Tip! Bekijk voor extra informatie onderstaande video's! 

 

 

    

Alles-in-1 abonnement

Een laptop + onderwijs = een onmisbare combinatie! Met onze complete service via het Easy4u abonnement maken wij digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.  

Leenlaptops bij reparatie, installatie van de software, razendsnelle service , een schade -en diefstaldekking & een stevige vochtwerende beschermhoes zijn inbegrepen. 

Kies voor gemak en zekerheid
Kies voor Easy4u

 

Wat zeggen klanten over The Rent Company

"Ik heb sinds dit jaar een laptop van The Rent Company, ik vind het  heel leuk! Op school hebben we leuke lessen ermee en ik kan thuis ook verder werken en filmpjes erop kijken. 

- Cato Kamphuis - 

'Na het aanmelden van onze zoon hebben contact gelegd met The Rent Company omdat wij nog wat vragen hadden dit ging makkelijk en wij ontvingen snel en duidelijk een antwoord. Ik kan zeggen dat de service echt goed is!'

- Alwin Hormes

'Mijn geluid ging kapot terwijl dat de school dicht was in april. Ik heb toen contact gelegd met de Servicedesk. Ik kon meteen een leenlaptop ophalen en na een week kreeg ik bericht dat de laptop gemaakt was. 

- Brent Hormes - 

The Rent Company heeft een goede service, maar ook erg stevige laptops. Ook vind ik het kleine formaat handig, hij neemt weinig ruimte in en is gemakkelijk mee te nemen in de rugtas.

 - Ruurd-Jan Schurink -

Servicegericht, snel en gemakkelijk, dat zijn de woorden die mijn ervaring met The Rent Company omschrijven. De laptop voor mijn zoon was in een paar klikken besteld. Informatie is makkelijk te vinden en eventuele vragen worden snel beantwoord. Heel prettig!

-Moeder Silvia-

Partners

Upas
Dortpas
Dell
Lenovo
Microsoft