Educatie Laptops

Als doorwinterde partner van Microsoft hebben wij een uitgebreid assortiment aan speciale educatie laptops. Al onze toestellen zijn voorzien van een solide behuizing, rubberen stootrand en een sterke batterij zodat de leerling een hele dag vooruit kan.

Daarnaast voorzien wij al onze laptops van een Windows Pro licentie inclusief basisinstallatie. Zo zorgen we ervoor dat het Windows-platform op elke laptop gebruiksklaar aangeleverd wordt aan leerlingen en docenten. Zo wordt plaats- en tijdsonafhankelijk leren nog toegankelijker.

microsoft(1).jpg

Lenovo - 300w Yoga G4

Het instap leerhulpmiddel voor elke VO leerling. Met verbeterde grip, morsbestendig toetsenbord, afgeronde hoeken en rubberen randen om altijd en overal te leren.

Lees meer

Dell - Latitude 3140 2-in-1

Het ultieme leerhulpmiddel voor elke VO leerling. Met Dragontrail Pro Glass, Pen support, morsbestendig toetsenbord, afgeronde hoeken en rubberen randen om altijd en overal te leren.

Lees meer

Lenovo - Notebook 500w Yoga G4

Het ultieme leerhulpmiddel voor elke VO leerling. Volop extra's zoals een ingebouwde pen, FHD 12,2" beeldscherm extra 5MP camera en een morsbestendig toetsenbord.

Lees meer

Dell - Latitude 3450 i3 Touch

De perfecte upgrade t.o.v. de standaard 11.6" convertible laptop. Helder 14" scherm en snelle i3 processor voor de zwaardere taken.

Lees meer

Dell - Latitude 3450 i5 Touch

Echte krachtpatser, geschikt voor het onderwijs. Met krachtige Intel® Core i5 processor en Iris® Graphics ideaal voor Photoshop en lichte 3D toepassingen.

Lees meer