Accessoires

Met alleen een laptop of Chromebook ben je er niet. Muizen, opladers, headsets, USB hubs en antivirus programma’s horen er ook bij.

Bijpassende adapters

Voor alle Laptops en Chromebooks in ons assortiment is het mogelijk om een extra adapter aan te schaffen.  Sleep de adapter van je laptop niet langer heen en weer tussen huis …

Lees meer

Logitech - Draadloze Muis (M185)

De Logitech Wireless Mouse (M185) is een eenvoudige, betrouwbare muis met plug-and-play draadloos en een batterijlevensduur van 1 jaar.

Lees meer

G-Data Antivirus

G-Data Internet Security is een antivirus product uit Duitsland. De Consumentenbond heeft G-Data meerdere malen benoemd tot 'Beste Koop'. Het uitgebreide pakket Internet Security is zeer geschikt voor onderwijsgebruik. 

Lees meer

Dell - Active Pen (PN350M)

Met de Active Pen van Dell is het net alsof je met pen-op-papier schrijft. Maak gemakkelijk vormen, ontwerpen, of aantekeningen op je laptopscherm. De pen heeft een natuurlijk schrijfgevoel en …

Lees meer

Logitech - M650 Signature - Bluetooth muis

Upgrade naar slimmer scrollen, meer comfort en meer productiviteit. Signature M650 biedt scrollen met SmartWheel voor precisie of snelheid, net wat je nodig hebt. 

Lees meer