Accessoires

Met alleen een laptop of Chromebook ben je er niet. Muizen, opladers, headsets, USB hubs en antivirus programma’s horen er ook bij.

Bijpassende adapters

Voor alle Laptops en Chromebooks in ons assortiment is het mogelijk om een extra adapter aan te schaffen.  Sleep de adapter van je laptop niet langer heen en weer tussen huis …

Lees meer

Logitech - Draadloze Muis (M185)

De Logitech Wireless Mouse (M185) is een eenvoudige, betrouwbare muis met plug-and-play draadloos en een batterijlevensduur van 1 jaar.

Lees meer

Dell - Ergonomische Bluetooth Muis (WM615)

De WM615 ergnomische bluetooth muis voor onderweg van Dell™ is een stijlvolle, uiterst precieze muis met een lange batterijduur.

Lees meer

G-Data Antivirus

G-Data Internet Security is een antivirus product uit Duitsland. De Consumentenbond heeft G-Data meerdere malen benoemd tot 'Beste Koop'. Het uitgebreide pakket Internet Security is zeer geschikt voor onderwijsgebruik. 

Lees meer

Dell - Active Pen (PN350M)

Met de Active Pen van Dell is het net alsof je met pen-op-papier schrijft. Maak gemakkelijk vormen, ontwerpen, of aantekeningen op je laptopscherm. De pen heeft een natuurlijk schrijfgevoel en …

Lees meer

Dell - 7-in-1 USB-C Hub (DA310)

Deze draagbare adapter is de kleinste en meest compacte 7-in-1 adapter en past in elke schooltas. Het gepatenteerde ontwerp biedt een uniek kabelbeheer, waardoor de kabel af- of opwikkelbaar is. 

Lees meer

Logitech - USB Stereo Headset (H340)

De perfecte headset voor alledaags gebruik met een eenvoudige plug-and-play USB-A-aansluiting. De ruisonderdrukkende microfoon vermindert achtergrondgeluid en levert heldere digitale audio voor bijvoorbeeld Teams & Zoom-gesprekken.

Lees meer

Dell - Pro Stereo Headset (UC350)

Geniet van uitzonderlijk heldere audio dankzij de Dell Pro stereoheadset UC350. Ideaal voor gebruik met zowel Notebooks als Chromebooks. Optimale kwaliteit bij (video)gesprekken door de actieve ruisonderdrukking van de microfoon.

Lees meer
+31 85 0036150