Notebooks
img
Acer 11,6 inch TravelMate Spin B118
Dit 11,6" Easy4U notebook abonnement biedt leerlingen de mogelijkeid een op de onderwijsinstelling afgestemd notebook te huren. Het notebook wordt dan tegen aantrekkelijke maandelijkse huurbedragen aangeboden inclusief software, service, onderhoud en schade- en diefstaldekking. Het gebruik van een notebook is een hulpmiddel dat de educatieve prestaties kan verbeteren, doordat de leerling dagelijks over een communicatiemiddel kan beschikken.

 

img
Dell 11,6 inch Latitude 3180 educatie notebook non-touch
Dit 11,6" Easy4U notebook abonnement biedt de onderwijsinstelling de mogelijkheid om leerlingen en docenten te voorzien van een kwalitief hoogwaardig notebook welke is afgestemd op het type onderwijs. Het notebook wordt dan tegen aantrekkelijke maandelijkse huurbedragen, inclusief software, service, onderhoud en schade- en diefstaldekking aangeboden.
img
Dell 11,6 inch Latitude 3189 educatie 2-in-1 convertible tablet
Met dit Easy4U 11,6" tablet abonnement ligt voor docenten directe productiviteit binnen handbereik. Deze tablet kan de dagelijkse taken snel en soepel uitvoeren. Dit tablet abonnement voorziet in de volgende functionaliteiten:
img
Dell 13,3 inch Latitude 3380 educatie notebook met touch screen
Dit 13.3" Easy4U notebook TOUCH abonnement biedt de onderwijsinstelling de mogelijkheid om leerlingen en docenten te voorzien van een kwalitief hoogwaardig notebook welke is afgestemd op het type onderwijs. Het notebook wordt dan tegen aantrekkelijke maandelijkse huurbedragen, inclusief software, service, onderhoud en schade- en diefstaldekking aangeboden.
img
Dell 13,3 inch Latitude 3380 educatie notebook non-touch
Dit 13.3" Easy4U notebook abonnement biedt de onderwijsinstelling de mogelijkheid om leerlingen en docenten te voorzien van een kwalitief hoogwaardig notebook welke is afgestemd op het type onderwijs. Het notebook wordt dan tegen aantrekkelijke maandelijkse huurbedragen, inclusief software, service, onderhoud en schade- en diefstaldekking aangeboden.

Waarom the Rent Company

1
Één aanspreekpunt voor hardware, software, service en verzekering
2
Zorgeloos computer gebruik thuis, onderweg en op school
3
Aantrekkelijk geprijsde all-in Easy4u abonnementen