Mensen uit het onderwijs komen bij elkaar: OnderwijsMetICT!
Eindelijk kun je weer een onderwijsevenement bezoeken. Neem daarom vooral je onderwijs collega mee, want ‘samen’ is precies datgene wat we de afgelopen periode gemist hebben. Met een groot aantal scholen en exposanten uit het bedrijfsleven komen we bij elkaar om een brug te slaan tussen ICT en het Nederlandse onderwijs. We verklappen alvast dat het een unieke ervaring zal zijn die je niet snel zult vergeten.

 

Ontmoet elkaar in een virtuele 3D omgeving

 

Weet je precies wat de impact van technologie is op leren? Dat en nog veel meer kom jij en je collega’s te weten op de online beursvloer tijdens het OnderwijsMetICT-Event. Zet 2, 3 of 4 februari daarom gelijk in je agenda. Je kunt namelijk direct en live in gesprek gaan met collega’s en aanbieders en experts op het gebied van ‘onderwijs met ICT’. Waarom het vele malen efficiënter is? Omdat je geen vermoeide benen krijgt van het rondstruinen op de beursvloer, maar gewoon online de virtuele stands van leveranciers bezoekt en de presentaties kunt volgen die jij interessant vindt. We starten om 09:00 uur en tot en met 17:00 uur blijft de online beursvloer open. Meedoen alleen is al een belevenis, want hoe ziet jouw unieke avatar eruit waarmee je als poppetje zichtbaar bent?

 

Schrijf je daarom gelijk hier in.

 

OnderwijsMetICT als inspirerend voorbeeld

 

Stel je eens voor dat technologie de twee grootste uitdagingen van het onderwijs oplost; werkdruk en het lerarentekort. Het goede nieuws is dat dit waarheid is! Dat alleen is al een reden om dit virtuele onderwijsevent te bezoeken. Met virtuele technologie kun je namelijk jouw specifieke kennis niet alleen klassikaal delen met 20 tot 30 personen, maar met een ongelimiteerd aantal studenten. Dat is precies wat alle deelnemende exposanten, waaronder The Rent Company, ook doen. Zij delen hun specifieke kennis door middel van presentaties in een efficiënte online omgeving en kunnen daardoor duizenden bezoekers op een moment bereiken. Uniek, efficiënt en duurzaam zijn de drie woorden die daarom kenmerkend zijn voor dit event.

 

Kennisoverdracht gaat altijd door

 

Het is ongelofelijk knap hoe snel het onderwijs zich heeft aangepast tijdens de coronaperiode. Niet iedereen kon gelijk wennen aan online lesgeven, maar tegelijkertijd valt technologie niet meer weg te denken om de continuïteit van kennisoverdracht te garanderen. Omarm daarom de technologie, want zoals de initiatiefnemer van dit event, Dieter Möckelmann zegt is dat het ontkennen van ICT net zoiets is als het zeggen dat je niets hebt met voltooid deelwoorden…

filmpje

 

De vier elementen van modern onderwijs

 

Ook na het vaccineren van heel Nederland zal het onderwijs blijvend veranderd zijn. Om als onderwijs een leidende positie te behouden zijn visie, deskundigheid, de juiste hardware en andere contentoverdracht nodig. Laat je daarom inspireren tijdens OnlineMetICT.

 

Graag tot ziens op onze virtuele stand of ergens anders op de virtuele beursvloer!

 

In samenwerking met: 

intel-unboxed-energyblue(1).png delltech-logo-stk-blue-gry-rgb(1).png
"Om je huiswerk makkelijk online te doen en voor het streamen van lessen
op afstand maken we gebruik van de Intel processoren. "