Overname Studywise: The Rent Company en Dustin bundelen krachten
Groot nieuws in onderwijsland: The Rent Company en Dustin bundelen krachten 

 

The Rent Company en Dustin slaan de handen ineen en bundelen hun onderwijskracht. The Rent Company, specialist in laptop voor het onderwijs, neemt Studywise over van Dustin. 

 

Dustin biedt onderwijsinstellingen een breed IT-portfolio van hardware en services. We zien dat onderwijsinstellingen vragen om steeds meer specialisme voor een goed en passend laptopaanbod voor hun studenten, inclusief service. The Rent Company biedt dit al 17 jaar met het Easy4u concept voor het voortgezet onderwijs. Met de overname komt Studywise daarbij voor studenten, zodat de hele onderwijsloopbaan van 12 tot 22 is afgedekt.

 

Voor onderwijsinstellingen betekent dit dat zij hun studenten een betaalbaar en kwalitatief sterk laptopaanbod kunnen bieden inclusief gamelaptops, met extra service- en beheermogelijkheden. Dustin en The Rent Company zullen de komende jaren blijven samenwerken om elkaars onderwijsspecialisme te versterken. 

 

Wilt u meer weten over wat deze samenwerking voor u kan betekenen? Neem contact op met uw adviseur of de supportafdeling.