Directiewisseling The Rent Company
Directiewisseling bij The Rent Company 
De aandeelhouders van The Rent Company hebben Mark Boelhouwer aangesteld als CEO om de organisatie verder uit te bouwen en vorm te geven.

Een logische stap voor Ronald van den Boogaard, die samen met zijn vrouw Sandra Kemps het bedrijf 14 jaar geleden startte. “Ik ben een ondernemer en pionier die van niets iets moet kunnen maken, daar sta ik het beste in mijn kracht”, aldus Ronald. Het bedrijf is de afgelopen jaren hard gegroeid en het full-service concept voor middelbare scholen is sterk ontwikkeld. Inmiddels zijn leerlingen van ruim 500 middelbare scholen in ons land klant van The Rent Company. Naar grote tevredenheid wordt daar elk jaar een nieuwe lichting leerlingen voorzien van laptops en een uitgebreide servicebundel middels het Easy4U abonnement. “Door de groei van de afgelopen jaren is het van belang dat we onze dienstverlening blijven verbeteren om eerste klas service te kunnen bieden aan onze leerlingen en hun ouders. “ Daarom zocht ik naar een ondernemende directeur met kennis en ervaring van een service organisatie die het bedrijf de komende jaren verder vorm geeft en internationaal uitbouwt”, vervolgt Ronald. 

Gezamenlijk met investeringsmaatschappij Waterland, die vorig jaar is aangetreden als mede-aandeelhouder, heeft Ronald van den Boogaard de ervaren Mark Boelhouwer aangesteld als nieuwe directeur. Aan hem de taak om verdere groei van The Rent Company te realiseren. Met zijn commerciële achtergrond, enthousiasme en internationale ervaring op het gebied van het managen van services organisaties, onder andere binnen de printindustrie en ICT, neemt hij binnenkort  de verantwoordelijkheden van Ronald van den Boogaard over.

“The Rent Company (TRC), die met een fantastische propositie digitaal onderwijs voor alle scholieren in Nederland  mogelijk maakt, is voor mij een mooie uitdaging. Met een gedreven team gaan we de komende jaren onze dienstverlening verder uitbouwen om het onderwijs te blijven faciliteren en een nog sterkere band met hen op te bouwen”, aldus Mark.

Mark Boelhouwer neemt per 1 november a.s. de rol als CEO en statutair directeur over. Ronald van den Boogaard zal betrokken blijven als aandeelhouder, ambassadeur binnen de onderwijswereld en adviseur als het gaat om strategische keuzes.