Een dag in het leven van een schoollaptop
Een schoollaptop krijgt nogal wat te verduren op een schooldag. Lees in deze blog wat een schoollaptop zoal meemaakt en waarom de laptops van The Rent Company hier wel tegen kunnen! 

 

De belevenissen van een schoollaptop


07:00u: De wekker gaat. Een nieuwe schooldag is begonnen! Stijn rekt zich uit en springt uit bed. Ik blijf nog even lekker op zijn bureau liggen.


07:15u: Stijn douchet, kleedt zich aan en ontbijt. Hij is wat aan de late kant en moet zijn schooltas nog inpakken. Ik word hardhandig in zijn tas gestopt. Gelukkig zit ik al in de blauwe beschermhoes.


07:45u: Tijd om te gaan! Stijn loopt naar de garage, pakt zijn fiets en gooit mij en zijn tas achterop zijn bagagedrager.


08:15u: De eerste les start! Stijn opent zijn laptop enthousiast. Met mijn verstevigde scharnieren is dat geen probleem.


10:30u: Pauze :) Ik ga mee naar de schoolkantine waar Stijn gaat lunchen met zijn vrienden. Ze zijn zo druk aan het praten dat Stijn even niet goed oplet en zo zijn Chocomel over mij en zijn tas gooit. Pfieuw….door de vochtwerende beschermhoes blijf ik ongedeerd.


11:00u: We zijn weer terug in het klaslokaal. En ja hoor, Stijn legt me op tafel maar niet helemaal, dus ik val er weer vanaf. Ben ik blij met mijn stevige behuizing en rubberen stootrand! 


13:00u: Stijn en zijn vrienden hebben lunchpauze en luisteren muziek met oortjes in. Ze genieten heerlijk van de vrije tijd, maar dan klinkt de bel weer. Snel snel, inpakken en naar het klaslokaal.

13:15u: Oei, Stijn is zijn oortjes vergeten. Nu is mijn scherm licht beschadigd. Hij brengt me naar het servicepunt voor reparatie en daar word ik tijdelijk vervangen door een collega laptop. Kan Stijn weer verder en krijg ik even de rust en hulp die ik nodig heb.

 

Powered by

microsoft(5).jpg