5 voordelen van het huren van een schoollaptop

Het is zover, je kind gaat naar de brugklas. Een mooie nieuwe stap waar je kind veel van gaat leren. Bij dit leerproces kan een laptop niet ontbreken. Het onderwijs is de laatste jaren flink gedigitaliseerd en daar hoort onder andere ook een laptop voor iedere leerling bij. Een laptop kopen kan ineens een flinke investering zijn. Gelukkig is huren ook een optie. In deze blog leggen we je 5 voordelen uit van het huren van een school laptop.

 

Wist je dat….

 

1. ..je bij het huren van een school laptop niet ineens een flinke investering hoeft te doen? 
Het aanschaffen van een gloednieuw model gaat meestal gepaard met een flinke kostprijs. Dit kan lang niet door iedere ouder betaald worden. Gelukkig bestaat er ook de mogelijkheid om een laptop te huren. Zo kan je kind precies dezelfde goede laptop gebruiken, maar ben jij er niet aan het begin van de schoolperiode een fortuin aan kwijt.

 

2. ..je kind altijd over een goedwerkende laptop beschikt als deze gehuurd wordt? 
Bij het kopen van een laptop heb je natuurlijk in je hoofd dat deze een aantal jaren meegaat. Helaas kan het voorkomen dat dit niet gebeurt. Bijvoorbeeld doordat de laptop een keer hard valt en reparatie niet meer mogelijk is, dat de laptop door de jaren heen verouderd en benodigde software er niet meer op werkt of dat de laptop gestolen wordt. Geen zaken waar je je zorgen om wilt maken. Als je een laptop voor je kind huurt via Easy4u, dan zit hier altijd een servicepakket bij waarmee je verzekerd bent tegen diefstal en schade. Bovendien kan de laptop altijd vervangen worden als dit nodig is. Er zijn altijd leenlaptops beschikbaar bij schade en diefstal.

 

3. ..je bij het huren van een school laptop altijd de benodigde service krijgt?
Een laptop is een gebruiksvoorwerp, dus hoe voorzichtig je kind er ook mee omgaat, het kan altijd gebeuren dat er een keer een reparatie uitgevoerd moet worden. Of er moet bijvoorbeeld een grote update plaatsvinden aan het besturingssysteem. Bij een gehuurde laptop van Easy4u zit deze service inbegrepen en hoeven jij en je kind zich daar geen zorgen over te maken. Het onderwijs gaat altijd door!

 

4. ..je bij het huren van een school laptop geen BKR registratie krijgt?
Misschien twijfel je om te huren, omdat je dan een registratie bij stichting BKR krijgt. Je gaat immers een kredietovereenkomst aan. Deze zorgen kunnen we wegnemen! Bij Easy4u vinden we het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen in het digitaal onderwijs. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er geen toetsing of registratie bij het BKR hoeft plaats te vinden.

 

5. ..je aan het einde de school laptop kan overnemen of een nieuw abonnement kunt afsluiten met een gloednieuwe laptop?
Vraag je je af wat er gebeurt als het abonnement afloopt? Als je de laptop hebt gehuurd, kun je deze weer inleveren bij The Rent Company. Als deze in goede staat binnenkomt krijg je de borg terug die je bij het begin hebt betaald. Heb je de laptop nog nodig? Dan kun je deze overnemen voor de borgprijs. Dat is voordeliger dan een nieuwe laptop kopen. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuw abonnement af te sluiten. Je krijgt dan een gloednieuwe laptop en blijft genieten van de zekerheid van de Easy4u service.

 

 

Powered by

microsoft(3).jpg