The Rent Company en G DATA CyberDefense verlengen samenwerking om leerlingen veilig te laten studeren
G DATA CyberDefense en The Rent Company, marktleider op het gebied van full-service laptops in het middelbaar onderwijs, kondigen vandaag aan dat ze hun samenwerking voor schooljaar 2021-2022 hebben verlengd. Ook dit schooljaar kunnen nieuwe klanten van The Rent Company hun apparaten voor een zeer aantrekkelijk tarief beveiligen met G DATA Internet Security software.

 

G DATA CyberDefense was ook de afgelopen twee jaar de vaste securityleverancier voor The Rent Company. Als blijk van vertrouwen wordt de samenwerking opnieuw verlengd. De oplossingen van G DATA CyberDefense beschermen apparaten van leerlingen, docenten en medewerkers tegen cybercriminelen, zonder in te boeten op snelheid. Daarnaast bieden de oplossingen intelligente mechanismen zoals heuristiek, gedragsanalyse, Artificial Intelligence en exploitbeveiliging om kwaadaardige processen nauwkeuriger te herkennen en te stoppen.

 

“Wij zijn erg trots dat The Rent Company wederom voor G DATA CyberDefense heeft gekozen. The Rent Company maakt digitaal leren voor iedereen mogelijk door het laagdrempelig aanbieden van een full service abonnement voor gemak en zekerheid,” aldus Jihane Abid, International Sales Manager bij G DATA CyberDefense. “In het onderwijs zit een cyberongeluk in een klein hoekje. The Rent Company weet dit als geen ander en is er zich van doordrongen dat het zijn klanten de juiste handvatten geeft om risico’s te minimaliseren.”

 

“Ouders vinden het belangrijk dat hun kinderen veilig met hun nieuwe schoollaptop omgaan. Windows biedt van zichzelf al bescherming, maar wij krijgen veel vragen over extra bescherming en functies als Parental Control. Ouders die dit willen kunnen het G DATA pakket in onze webshop makkelijk bijbestellen in hun koop- of huurabonnement,“ aldus Willem van de Kerkhof, directeur innovatie bij The Rent Company. “We bekijken elk jaar welke producten het beste bij de behoeftes van onze klanten passen. De keuze om het contract met G DATA te verlengen was voor de hand liggend. Het product is goed en compleet. Ook de service ná het uitleveren aan de ouders en leerlingen is goed. Daarom past G DATA bij wat wij ouders en scholen beloven.“