Mobiel computerlokaal
img
Multidock Compact - 16/24
De Multidock Compact 16/24 is een mobiel opberg- en oplaadsysteem inclusief een geïntegreerd draadloos netwerk, waarmee in een handomdraai opleidingen draadloos kunnen worden gegeven, waar en wanneer u maar wilt. Het opberg- en oplaadsysteem kan voorzien worden van 16 stuks notebooks met een maximaal beeldscherm formaat van 15,6 inch of 24 notebooks met een maximaal beeldscherm formaat van 13,3 inch.
img
Multidock Compact - 32
De Multidock Compact 32 is een mobiel opberg- en oplaadsysteem, inclusief een geïntegreerd draadloos netwerk, waarmee in een handomdraai opleidingen draadloos kunnen worden gegeven, waar en wanneer u maar wilt. Het opberg- en oplaadsysteem kan voorzien worden van 32 stuks tablets, mini-notebooks of breedbeeld notebooks met een maximaal beeldscherm formaat van 13,3 inch.
img
Multidock Simply - 16
De Multidock Simply 16 is een mobiel opberg- en oplaadsysteem, inclusief een geïntegreerd draadloos netwerk, waarmee in een handomdraai opleidingen draadloos kunnen worden gegeven, waar en wanneer u maar wilt. Het opberg- en oplaadsysteem kan voorzien worden van 16 stuks tablets, mini-notebooks of 13,3 inch breedbeeld notebooks.

Waarom the Rent Company

1
Één aanspreekpunt voor hardware, software, service en verzekering
2
Zorgeloos computer gebruik thuis, onderweg en op school
3
Aantrekkelijk geprijsde all-in Easy4u abonnementen