Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op onze meest gestelde vragen.

Staat het antwoord dat je zoekt hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice door op 'Chat met Chip' rechtsonder op de pagina te klikken!

Bestellen
Bestellen
Levering
Levering
Abonnement en Easy4u
Abonnement en Easy4u
Reparaties en Garantie
Reparaties en Garantie
Aanbod
Aanbod
Betalen
Betalen
Technische ondersteuning
Technische ondersteuning
Einde abonnement
Einde abonnement

Vragen over Bestellen

Hoe bestel ik een laptop of Chromebook bij The Rent Company?

Je hebt besloten een nieuwe laptop te bestellen bij The Rent Company. Leuk!

Een laptop bestellen is bij The Rent Company heel simpel. Je hebt van jouw school of onderwijsinstelling een code gekregen. Deze code vul je in op onze bestelpagina.

Eenmaal ingelogd kun je kiezen voor de laptop en looptijd die het beste bij je passen. Ook kun je nog extra’s bestellen, zoals bijvoorbeeld een extra oplader.

Zit je niet op een school die is aangesloten bij The Rent Company? Via Laptop Campus kun je ook als particulier een laptop bestellen. Zo kun je toch genieten van de voordelen van Easy4u!

Wat is het verschil tussen kopen en huren?

Of je nu huurt of koopt, een laptop van The Rent Company komt altijd met het Easy4u zekerheidspakket. Qua service is er geen verschil.

Er zijn wel een aantal andere verschillen:

- Bij huur heb je de laptop in bruikleen. Bij koop is deze direct jouw eigendom

- Bij huur betaal je een borg. Deze borg is vier keer het maandbedrag. Als je aan het einde van de looptijd de laptop weer inlevert, krijg je de borg terug. Bij koop betaal je geen borg

- Bij huur betaal je per maand of per jaar een vast bedrag. Bij koop reken je altijd in één keer af

Waar vind ik de code om een laptop te bestellen?

Van jouw school of onderwijsinstelling krijg je een code waarmee je kunt bestellen. De code staat ook op de bestelflyer die je ontvangt van school.

Heb je de code niet ontvangen of ben je deze kwijt? Neem dan contact op met jouw school of onderwijsinstelling, zij kunnen de code aan je doorgeven.

Zit je niet op een school die is aangesloten bij The Rent Company? Via Laptop Campus kun je ook als particulier een laptop bestellen. Zo kun je toch genieten van de voordelen van Easy4u!

Tot wanneer kan ik een laptop bestellen voor het nieuwe schooljaar?

Om er zeker van te zijn dat we op tijd kunnen leveren, vragen we je op tijd te bestellen (meestal vóór 31 juli). Na die datum kunnen we de laptop vaak alsnog op tijd klaar hebben voor de start van het nieuwe schooljaar, dus je kunt gewoon bestellen!

Het is heel het jaar lang mogelijk om een laptop bij The Rent Company te bestellen, ook als het schooljaar al in volle gang is. We leveren meestal uit voorraad binnen een paar dagen op school of sturen je laptop thuis.

Kan ik ook een extra oplader of andere accessoires bestellen?

Via jouw Easy4u account kun je gemakkelijk en snel accessoires bestellen voor jouw laptop!

Log in door hier te klikken en ga naar ‘Bestellen’. Je ziet dan meteen de juiste accessoires die bij jouw laptop passen. Ook zijn de accessoires die je hier bestelt direct mee verzekerd binnen het Easy4u zekerheidspakket. Dat is gemak en zekerheid!

Vragen over Levering

Wanneer wordt mijn laptop geleverd?

Je kunt het hele jaar bij ons bestellen! Je krijgt een paar dagen voor de levering van jouw laptop een e-mail van ons. Daarin staat de manier van leveren (op school of thuis) en de datum.

Als je van ons een e-mail met je bestelbevestiging hebt gehad en je hebt betaald, dan is je bestelling gelukt. We leveren brugklaslaptops aan de start van het schooljaar uit, samen met de school.

Heb je nog niets gehoord? Niets aan de hand. We communiceren dit altijd een paar dagen van tevoren. Check voor de zekerheid ook je ongewenste e-mail, vooral als je Hotmail gebruikt. Toch vragen over de levering? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe wordt mijn laptop geleverd?

We hebben samen met jouw school of onderwijsinstelling afspraken gemaakt over de levering van jouw laptop of Chromebook. Dit kan op drie verschillende manieren:

- Een uitlevering op school. Wij zijn dan aanwezig op school en overhandigen je de laptop of Chromebook.

- Een aflevering op school. Wij leveren de laptops dan af op school, en zij regelen de verdeling.

- Verzending naar huisadres. We sturen de laptop of Chromebook dan rechtstreeks naar jouw huisadres.

Let op: Het is niet mogelijk om zelf een manier van leveren te kiezen

Je krijgt van ons informatie over de manier waarop jouw laptop of Chromebook geleverd wordt. Deze informatie krijg je een paar dagen voor de levering. Houd je mailbox dus in de gaten! Check voor de zekerheid ook je ongewenste e-mail, vooral als je Hotmail gebruikt.

Kan de laptop eerder geleverd worden?

We hebben met school afspraken gemaakt over de levering, en kunnen hier niet van afwijken. Het is dus niet mogelijk je laptop of Chromebook eerder te ontvangen. Geen zorgen! We zorgen dat de laptop of Chromebook vóór de eerste schooldag al in je bezit is.

Mijn zoon of dochter kan niet aanwezig zijn bij de uitlevering

Geen probleem, ook daar hebben we rekening mee gehouden. Wanneer je zoon of dochter niet aanwezig kan zijn bij de uitlevering zorgen we dat de laptop alsnog, zo snel mogelijk, geleverd wordt. Je krijgt dan een e-mail van ons met verdere informatie.

Kan ik nog bestellen?

Je kunt het hele jaar door bij ons bestellen uit voorraad. Bij de start van het schooljaar leveren we laptops klassikaal uit, op 1 moment. Bestel dus op tijd zodat je laptop erbij zit.

Bestel je tijdens het schooljaar? Geen probleem. We leveren de laptop binnen een paar dagen op school af of sturen hem naar je huisadres. Je ontvangt automatisch een verzendbewijs of ophaalbericht.

Vragen over Abonnement en Easy4u

Wat is Easy4u?

Easy4u staat voor zekerheid. Met het Easy4u abonnement weet je zeker dat je je nooit druk hoeft te maken om jouw laptop of accessoire.

Wanneer je een laptop in combinatie met het Easy4u pakket koopt bij The Rent Company ben je verzekerd van:

- Hardware
- Software
- Service
- Schade- en diefstaldekking

Klik hier voor meer informatie.

Wat kan ik met mijn Easy4u account?

Via jouw Easy4u account kun je gemakkelijk en snel:

- Een reparatie aanvragen
- Accessoires bestellen
- Een vraag stellen
- Je betalingen inzien en beheren
- Je gegevens wijzigen

En nog veel meer. Klik hier om direct in te loggen. Zo heb je alles zelf in de hand. Dat is Easy4u!

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?

Het overkomt de beste. Klik hier om direct naar de inlogpagina van Easy4u te gaan en klik daar op 'gebruikersnaam vergeten' of 'Wachtwoord vergeten'. We sturen je dan direct een e-mail om deze te herstellen.

Mijn contract loopt af. Wat nu?

Zodra het Easy4u zekerheidspakket afgelopen is, heb je geen service meer op jouw laptop. Dat wil zeggen:
- Je kunt je laptop niet meer laten repareren door The Rent Company
- Er is geen leenlaptop meer beschikbaar
- Je laptop is niet meer verzekerd bij schade of diefstal

Als je de laptop hebt gekocht blijft deze van jou. Je kunt de laptop gewoon blijven gebruiken, maar dan zonder Easy4u zekerheidspakket.

Als je de laptop hebt gehuurd kun je deze overnemen of inleveren. Dat werkt zo:
- Als je de laptop over wil nemen, hoef je daar niets voor te doen. We houden de borg in, en de laptop wordt jouw eigendom. Net zoals bij koop kun je de laptop blijven gebruiken, maar dan zonder Easy4u zekerheidspakket
- Als je de laptop in wil leveren, kun je dat regelen in jouw Easy4u account, door naar ‘Abonnement beëindigen’ te gaan.

Wil je een nieuwe laptop van The Rent Company? We doen je graag een nieuw aanbod. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Zo kun je blijven genieten van de zekerheid van Easy4u!

Mijn zoon of dochter gaat school verlaten, maar het abonnement loopt nog.

Gaat je zoon of dochter van school af én loopt je abonnement nog? Dan bieden wij een 3 opties aan.

 • Je kan het abonnement omzetten naar een particulier abonnement. De service zal dan via het huisadres lopen. Het is hierna niet meer mogelijk om een leenlaptop te krijgen.
 • Je kan het abonnement opzeggen. Dit kan je zelf regelen. Log in bij het ouderportaal. Klik op 'Laptop inleveren' en volg de stappen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een bewijs van uitschrijving van de school.
  LET OP: Deze optie kan alleen als je de laptop huurt.
 • Ga je naar een andere middelbare school waar wij een samenwerking mee hebben? Dan kunnen we het abonnement omzetten naar deze school. Je kan bij de nieuwe school navragen of wij een samenwerking hebben. Weet de school het niet? Start en chat rechts onderin je beeldscherm en wij helpen je graag verder! 

Ik wil mijn gegevens wijzigen

Dat kan gemakkelijk en snel. Log in op je Easy4u account door hier te klikken. Eenmaal ingelogd klik je op 'Mijn gegevens'. Door op het groene potloodje te klikken kun je jouw gegevens wijzigen.

Vragen over Reparaties en Garantie

Hoe kan ik mijn laptop laten repareren?

Moet de laptop ondanks de goede voorzorgen toch gerepareerd worden? Geen probleem! Via het Easy4u platform meld je gemakkelijk en snel de laptop aan ter reparatie. Hieronder leggen we uit hoe:

1. Log in op het Easy4u platform

2. Kies voor “Probleem melden”.

3. Kies vervolgens het probleem (één of meerdere keuzes mogelijk).

4. Geef vervolgens aan wanneer het probleem ontstaan is en geef een aanvullende omschrijving. Vermeld alle zichtbare schade, ook als deze niets te maken heeft met het aangemelde probleem. Selecteer, indien bekend, ook de oorzaak waardoor het defect is ontstaan.

5. Wanneer het overzicht volledig is ingevuld, vink aan dat je akkoord gaat met de reparatievoorwaarden en klik op “Ticket verzenden”. Hierna ontvang je een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staat uitleg over hoe je de laptop naar ons kunt opsturen.

6. De laptop of accessoire wordt opgestuurd naar The Rent Company waar hij nagekeken zal worden. Nadat de laptop of het accessoire gerepareerd is en klaar ligt om opgehaald te worden krijg je hiervan automatisch bericht. Je hoeft daarvoor dus niets meer te doen.

Let op! Zorg ervoor dat bestanden opgeslagen worden op een USB-stick of in de “cloud” staan voordat u de laptop inlevert. Deze kunnen namelijk tijdens reparatie verloren gaan.

Zijn er kosten verbonden aan een reparatie?

Met het Easy4u zekerheidpakket ben je verzekerd van een snelle en goede reparatie. In veel gevallen is dit gratis, bijvoorbeeld wanneer er een fabrieksfout is of wanneer de laptop door normaal gebruik niet meer goed werkt.

Als de laptop kapot is als gevolg van schade, bijvoorbeeld van de tafel vallen of bij vochtschade, rekenen we een beperkt eigen risico van 50 euro.

In sommige gevallen, wanneer wij zien dat de laptop opzettelijk kapot gemaakt is, rekenen we de volledige reparatiekosten. Gelukkig komt dit niet vaak voor. Bekijk onze Algemene voorwaarden voor meer informatie.

Hoe lang duurt een reparatie?

Één ding is zeker: Wanneer je laptop kapot is, wil je deze zo snel mogelijk weer terug hebben! We proberen iedere reparatie binnen 10 werkdagen te voltooien. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Zodra de laptop klaar ligt om op te halen krijg je van ons bericht.

Met het Easy4u zekerheidspakket krijg je een leenlaptop wanneer jouw laptop gerepareerd wordt. Je hoeft dus geen minuut school te missen!

Mijn oplader is stuk, wat moet ik doen?

Je oplader is een belangrijk deel van je laptop. Zonder oplader kun je de laptop immers niet gebruiken. We willen je daarom zo snel mogelijk helpen bij problemen.

Is je oplader stuk door schade, zoals bijvoorbeeld waterschade, of omdat je hond de kabel stuk heeft gebeten? Dan valt het niet onder de garantie, en raden we je aan een nieuwe oplader te bestellen. Dit kun je doen in je Easy4u portaal.  

Is je oplader niet stuk door schade? Neem dan contact op met onze klantenservice via de Hulp nodig? knop rechtsonderin het scherm. Zij kunnen je dan verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt! 

Ben ik verzekerd tegen diefstal?

Wanneer je laptop wordt gestolen is dat natuurlijk ontzettend vervelend. In sommige gevallen valt de diefstal van je laptop onder de garantie, in andere gevallen niet.

Wanneer je laptop gestolen is, vragen we je eerst aangifte te doen bij de politie. Zonder aangifte kunnen we je niet verder helpen. De aangifte kun je daarna doorsturen naar help@rentcompany.nl. Wij nemen dan contact met je op om te bespreken hoe verder.

Vragen over Aanbod

Welke laptop kan ik bestellen?

Wanneer je inlogt met de code die je van jouw school of onderwijsinstelling hebt gekregen kom je direct in de juiste webshop. Hier wordt het aanbod getoond dat samen is gesteld met de school. Wanneer je een laptop of Chromebook van The Rent Company bestelt, weet je dus zeker dat je altijd het juiste device hebt om aan de slag te kunnen!

Waar is het aanbod op gebaseerd?

Voor elke leerling bepaalt de school samen met The Rent Company welke laptops of Chromebooks je kunt kiezen. Dit aanbod is compleet afgestemd op jouw schooltraject. We kijken dan naar meerdere dingen, zoals bijvoorbeeld:

- Heeft de laptop of Chromebook voldoende geheugen?

- Is de laptop of Chromebook snel genoeg?

- Heeft de laptop of Chromebook andere functies zoals bijvoorbeeld een touchscreen?

Op basis hiervan maken we samen een keuze om een of meerdere laptops of Chromebooks aan te bieden in de webshop van jouw school of onderwijsinstelling. Je maakt dus altijd de juiste keus!

Waarom een educatie laptop van The Rent Company?

Bij The Rent Company bieden we zekerheid. Omdat we vooraf met de school of onderwijsinstelling samen de juiste laptop of Chromebook kiezen, maak je altijd de juiste keuze. Daarnaast leveren we al onze laptops en Chromebooks in combinatie met het Easy4u pakket. Klik hier om meer over Easy4u te lezen!

De laptops en Chromebooks zijn standaard uitgerust met een rubberen stootrand, extra stevige scharnieren en verhard glas. Zo weet je zeker dat de laptop of Chromebook bestand is tegen gebruik van scholieren. Kijk het filmpje hieronder om meer te zien over educatielaptops!

hier

Welke software staat er op de laptop?

De Windows laptops zijn volledig geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Dit is inclusief eventuele software applicaties die zijn afgestemd met de school of onderwijsinstelling. Dit gaat in elk geval over de volgende software:

 • Besturingssysteem Windows 11 (OEM licentie) - 21H1 Besturingssysteem
 • Laatste Windows updates Besturingssysteem updates
 • Microsoft Office 365 ProPlus 64 bits pre-install Microsoft Office
 • 7-zip 64x
 • Adobe reader
 • Audacity Audio
 • Chrome browser
 • Dell Bios Provider Powershell extension
 • Firefox
 • Gimp Foto
 • Google earth Pro
 • Microsoft .netfx 3.5 Software voor .net 3.5 ondersteuning
 • MuseScore
 • Notepad++
 • Openshot
 • Paint.net
 • Safe Exam Browser
 • Visual basic common controls 6.0 Software voor visual basic ondersteuning
 • VLC media player Media player software
 • Vmware Horizon Client Cliënt voor Vmware Horizon
 • MSOOBE

 

Let op! We installeren Microsoft Office maar verzorgen geen licenties voor het gebruik. Dit wordt door school geregeld. Wanneer je particulier een laptop besteld of van school af gaat, moet je deze dus zelf verzorgen.

Omdat een Chromebook via internet werkt worden de gebruikte apps en programma's via de Cloud op school aangeboden. Deze configuratie verloopt via de Google Classroom-software die de school beheert.

Wat is een Chromebook?

Een Chromebook is een computer die wordt geleverd met het besturingssysteem Chrome OS van Google. De Chromebook heeft maar enkele seconden nodig om op te starten en beschikt over ingebouwde bescherming tegen virussen.

In tegenstelling tot een normale computer wordt bij een Chromebook alles in de Cloud, een soort online server, opgeslagen en verwerkt. Bij een Chromebook is dan ook geen lokale opslag nodig.

Wat is G-Data?

G-Data is een programma dat véél meer is dan enkel anti-virus software. Meermaals bekroond tot het beste product om uw computer te beschermen; G-Data staat voor veiligheid. Met G-Data kunt u zorgeloos internetten, en gebruik maken van opties als onder andere de ingebouwde virusscanner, kinderbeveiliging en anti-spam. Daarnaast blijft uw data altijd in Europa!

Vragen over Betalen

Krijg ik bij een huurabonnement een BKR registratie?

Nee. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen in het digitaal onderwijs. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat er geen toetsing of registratie bij het BKR plaats hoeft te vinden.

Waar vind ik mijn facturen?

Om je facturen in te zien log je in bij je Easy4u account. Eenmaal ingelogd klik je op 'Facturen'. Klik hier om direct in te loggen.

Hoe wijzig ik mijn rekeningnummer?

Op het moment is het nog niet mogelijk om je IBAN zelf te wijzigen in je Easy4u portal. Mocht je deze gegevens willen wijzigen, vragen wij je een e-mail te sturen naar administratie@rentcompany.nl. Vermeld hierin:

- Naam van de leerling
- Debiteurnummer
- Naam van de rekeninghouder
- Oude IBAN
- Nieuwe IBAN

Mocht het IBAN veranderen naar het IBAN van iemand anders, vragen wij u deze persoon zelf te laten e-mailen of mee te nemen in de CC van de e-mail.

Kan ik de laptop kopen en in termijnen betalen?

Nee, dat is niet mogelijk. Wanneer u de laptop in termijnen wilt betalen, kunt u deze huren. U kunt dan kiezen voor een maandelijkse of een jaarlijkse betaling.

Wanneer u de laptop koopt, moet deze altijd in een keer worden betaald.

Vragen over Technische ondersteuning

Mijn accu is erg snel leeg, hoe komt dit?

Als de accu ouder wordt neemt de accuduur af. Hieronder enkele tips om de accu zo lang mogelijk goed te houden en niet onnodig veel stroom te verbruiken:

- Opladen van de accu kun je het beste doen totdat de accu helemaal vol is. Daarna haal je de laptop pas van de oplader. De laptop de hele tijd aan de oplader laten, ook als hij al vol is, is ook slecht voor de accuduur.

- Stel de lichtsterkte en contrast van het scherm in op een lager niveau.

- Draai niet allerlei programma’s tegelijk, maar sluit ze liever na gebruik.

- Het spelen van spelletjes (alleen in de pauze!) kost veel accustroom.

Mocht je accu het zo slecht doen dat je er niet meer fijn mee kunt werken, kun je jouw laptop ter reparatie aanbieden. Wij kunnen dan kijken waar het aan ligt en de accu eventueel vervangen. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

Mijn muis of toetsenbord werkt niet. Wat nu?

Hieronder staat een stappenplan, waarmee je jouw muis of toetsenbord weer aan de gang kunt krijgen:

1. Schakel de computer helemaal uit (Start → aan/uit → Uitschakelen) en daarna weer aan.

2. Controleer bij een draadloze muis of toetsenbord of de batterijen niet leeg zijn.

3. Controleer of de muis of toetsenbord op een andere computer wel werken.

4. Probeer bij een muis of deze op een wit velletje A4 papier wel werkt.

5. Steek een USB-stick in dezelfde poort van de laptop en controleer of deze wel werkt. Zo nee; probeer dan een andere USB-poort.

6. Controleer of het antivirus pakket geen probleem veroorzaakt.

7. Herstart de computer met muis en toetsenbord aangesloten.

Probleem niet verholpen? Misschien ligt het ergens anders aan. Voor technische ondersteuning kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Mijn webcam werkt niet. Wat nu?

Hieronder staat een stappenplan, waarmee je jouw de webcam weer aan de gang kunt krijgen:

1. Schakel de computer helemaal uit (Start → aan/uit → Uitschakelen) en daarna weer in.

2. Controleer in Windows of de camera werkt:
- Klik op de startknop en open de camera applicatie
- Geeft de camera beeld, dan zit het probleem in het andere programma

3. Ga naar Start → Instellingen → Privacy → Camera en controleer of Toegang tot de camera voor dit apparaat is ingeschakeld en of de applicatie ook toegang heeft.

4. Controleer of alle stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd door op een Dell laptop Support Assist te installeren en het programma de laatste updates te laten installeren."

Probleem niet verholpen? Misschien ligt het ergens anders aan. Voor technische ondersteuning kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Mijn microfoon werkt niet. Wat nu?

Hieronder staat een stappenplan, waarmee je jouw microfoon weer aan de gang kunt krijgen:

1. Schakel de computer helemaal uit (Start → aan/uit → Uitschakelen) en daarna weer aan.

2. Ga naar start → instellingen → systeem → geluid

3. Kijk of bij ""Uw microfoon testen"" het balkje beweegt wanneer u geluid maakt

4. Controleer bij ""Uw invoer apparaat kiezen"" of daar het juiste apparaat gekozen is

5. Controleer of alle stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd door op een Dell laptop Support Assist te installeren en het programma de laatste updates te laten installeren.

Probleem niet verholpen? Misschien ligt het ergens anders aan. Voor technische ondersteuning kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Mijn koptelefoon of oortjes werken niet. Wat nu?

Hieronder staat een stappenplan, waarmee je jouw koptelefoon of oortjes weer aan de gang kunt krijgen:

1. Schakel de computer helemaal uit (Start → aan/uit → Uitschakelen) en daarna weer aan.

2. Controleer of uw koptelefoon zelf niets mankeert:
- Sluit je koptelefoon aan op je mobiele telefoon en controleer of deze dan wel werkt.
- Heeft jouw koptelefoon ook een microfoon aansluiting via een 4-polige stekker; dan kun je ook controleren of deze werkt door te bellen met je telefoon.
- Heeft jouw koptelefoon een normale stereo aansluiting; dan kun je controleren of je mobiele telefoon muziek kan afspelen via je koptelefoon.

3. Herstart uw laptop met de koptelefoon aangesloten. Werkt het dan wel, en als je de koptelefoon verwijderd niet meer, dan is er een probleem met de drivers. Controleer of alle stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd door op een Dell laptop Support Assist te installeren en het programma de laatste updates te laten installeren.

Probleem niet verholpen? Misschien ligt het ergens anders aan. Voor technische ondersteuning kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Mijn Acer Chromebook 511 gaat niet meer aan, wat nu?

Wanneer je jouw Acer Chromebook 511 lang aan de oplader laat liggen, kan het zijn dat deze niet meer aan gaat. Acer is hiervan op de hoogte en gaat dit probleem verhelpen bij de volgende update. Tot die tijd hebben wij een manier gevonden om het zelf te omzeilen:

 1. Sluit de oplader aan
 2. Houd de POWER en de REFRESH knop ingedrukt
 3. De laptop start nu weer op

Als dat niet werkt, kun je ook een Powerwash uitvoeren. Hoe je dat doet vind je hier

Vragen over Einde abonnement

Wanneer loopt mijn contract af?

Dat kun je eenvoudig zien in het Easy4u ouderportaal.
Hier vind je wanneer je het abonnement bent aangegaan, het aantal maanden én de einddatum van het abonnement.
Dit zie je op de homepagina bij 'Mijn gegevens'

Hoe kan ik vernieuwen?

Als je Easy4u abonnement afloopt, kun je deze altijd vernieuwen bij ons. Dat kun je zo doen:
• Log in bij je Easy4U ouderportaal
• Links bovenin zie je het kopje 'nieuw aanbod'
• Kies of je een nieuwe laptop voor de middelbare school, een studentenlaptop of alleen een je service wilt verlengen
• Kies of je wilt huren of kopen. En maak een keuze voor een looptijd
• We sturen de laptop zo snel mogelijk naar het huisadres

Wat is een service verlenging?

Werkt je laptop nog prima? Dan kun je ook alleen de Easy4u service én verzekering verlengen.
• De service op de laptop wordt verlengd met maximaal één jaar
• Je betaalt alleen voor het Easy4u service pakket
• Je kunt kiezen: per maand betalen of in één keer

Een serviceverlenging kan wanneer wij de laptop, mocht hij kapot gaan, kunnen repareren. Als we niet meer aan onderdelen van je laptop kunnen komen dan bieden wij geen verlenging aan.
Je kan een verlening makkelijk en snel aanvragen in jouw Easy4 ouderportaal.
Dit kan je zien door:
• In te loggen in het ouderportaal
• Klik recht boven op de knop 'nieuw aanbod'
• Staat hier 'Service verlening' bij? Dan kun je jouw abonnement verlengen

Wat is een nieuwe schoollaptop?

Deze optie kan je gebruiken als je een laptop voor dezelfde middelbare school wilt bestellen.
• De laptop zal klaar gemaakt worden voor school
• Service blijft via school gaan
• Je bestelling wordt zo snel mogelijk naar je huisadres verstuurd

Wat is een laptop voor studenten?

Deze optie kan je kiezen als je een laptop wilt huren of kopen voor het vervolgonderwijs.
• Er staat een standaard softwarepakket op je laptop
• De service zal via het huisadres gaan
• Wij versturen je bestelling zo snel mogelijk naar je toe

scholen content

Staat je vraag hier niet bij of wil je graag een medewerker spreken?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Chat

Reactie: minder dan 1 minuut

Laat je vraag achter in de chat. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt een chat starten via de chat-knop rechts onderin dit scherm.

Open de chat

E-mail

Reactie: binnen 72 uur

Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen. Wij reageren binnen 72 uur.

E-mail naar help@rentcompany.nl

Telefoon

Wachttijd: minder dan 15 minuten

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag, van 8.30 tot 21.00 uur, en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel ons op 085 0036150