Green Friday!

Een mooi aanbod voor het eind van het jaar! De prijzen zijn gestegen dat weten we allemaal maar voor onze trouwe klanten hebben we nu een speciale aanbieding! U kunt uw Easy4u abonnement verlengen voor het oude tarief.

Klik snel op ondestaande buton om naar uw persoonlijke aanbod te gaan:


Naar mijn speciale aanbieding

Waarom mensen ons kiezen

Alles-in-1 abonnement

De student en de laptop? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Dankzij onze complete dienstverlening via het Easy4u abonnement maken wij digitaal onderwijs op een laagdrempelige manier toegankelijk en betaalbaar.

Leenlaptops bij reparatie, razendsnelle service, één aanspreekpunt voor de school én de studenten en een schade -en diefstaldekking zijn inbegrepen. 

Kies voor gemak en zekerheid
Kies voor Easy4u

 

Dell - Latitude 3120 Non Touch

Het instap leerhulpmiddel voor elke VO leerling. Met verbeterde grip, morsbestendig toetsenbord, afgeronde hoeken en rubberen randen om altijd en overal te leren.

Lees meer

Dell - Latitude 3120 2-in-1

Het ultieme leerhulpmiddel voor elke VO leerling. Met Dragontrail Pro Glass, Active Pen support, morsbestendig toetsenbord, afgeronde hoeken en rubberen randen om altijd en overal te leren. 

Lees meer

Lenovo - 13W Yoga i5

Door het valbestendige ontwerp, een toetsenbord dat tegen knoeien kan, het krasvaste beeldscherm en de versterkte poorten en scharnieren is de Lenovo 13w Yoga convertible tegen bijna alles bestand: van …

Lees meer

Partners

Dell
Lenovo
Microsoft