G DATA Installatiehulp

De installatie

Als je G DATA bij je laptop hebt gekocht, dan moet je deze alleen nog installeren op je laptop. We hebben 3 verschillende manieren om je te helpen bij het installeren van G DATA. Alle drie de opties zijn goed, je kunt zelf kiezen wat je fijn vindt. 

Goed om te weten: Wij versturen de gegevens op de dag dat je de laptop gekregen. In de avond mailen wij automatisch de inlogcodes naar je toe. Daarna kun je aan de slag.

Ik wil een stappen plan:

Met een stappenplan nemen we je stap voor stap mee in alles wat je moet doen om de installatie goed te laten verlopen. Je ziet stap voor stap precies waar je moet klikken. 

Ik wil een stappenplan

 
Ik wil een algemene handleiding:

Met een PDF kun je alles in een oogopslag zien. 


Ik wil de handleiding

 
Samen met Chatbot Chip Installeren

Chip neemt je mee door de installatie. Chip vertelt precies wat je moet doen. Lukt het niet? Dan helpt een menselijke collega je verder!

Chat met Chip

 

 

Veelgestelde vragen

het kan zijn dat je het een en ander wilt weten over G DATA voordat je het gaat installeren. Op de veelgestelde vragen pagina van G DATA kun je antwoord vinden op de vragen die het meeste voorkomen.
Staat het antwoord dat je zoekt hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice door op 'Chat met Chip' rechtsonder op de pagina te klikken.
 
 

Alles-in-1 abonnement

Een laptop + onderwijs = een onmisbare combinatie! Met onze complete service via het Easy4u abonnement maken wij digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.  

Leenlaptops bij reparatie, installatie van de software, razendsnelle service , een schade -en diefstaldekking & een stevige vochtwerende beschermhoes zijn inbegrepen. 

Kies voor gemak en zekerheid
Kies voor Easy4u