Veelgestelde vragen

We begrijpen dat er nog wat vragen kunnen zijn.
Onderstaand vindt u per categorie de meestgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet tussen of is er toch nog iets niet helemaal duidelijk?
Onze medewerkers op de support afdeling staan voor u klaar! 

 

Vragen over bestellen

Hoe bestel ik een laptop bij The Rent Company?

Bestellen gaat snel en simpel! 

Ga naar www.rentcompany.nl/bestellen

 

 1. Log in met de inlogcode die u van school gekregen heeft en via de bestelflyer van The Rent Company. Heeft u geen code ontvangen of bent u de code kwijt? Neem dan contact op met onze klantenservice via het venster rechtsonder in beeld, of bel ons direct op 085-0036150.
 2. Kies uw abonnement en de gewenste looptijd
 3. Kies voor huren of kopen en kies eventuele extra opties
 4. Vul alle persoonsgegevens in en kies de gewenste betaaloptie
 5. U krijgt de bestelbevestiging per e-mail en we houden u ook per e-mail op de hoogte over de levering van de laptop.

Ik heb een laptop besteld voor dit schooljaar. Wanneer en waar wordt deze geleverd?

De bestelling wordt in overleg met school aan het begin van het schooljaar geleverd. Dit doet de school meestal klassikaal, zodat de leerlingen uitleg krijgen en gezamenlijk beginnen met digitaal onderwijs. Eerder leveren is daarom niet mogelijk. U krijgt voor de uitlevering per e-mail een afhaalbewijs en instructies voor het afhalen. Uw zoon of dochter krijgt het afhaalbewijs ook per e-mail. Neem het afhaalbewijs mee naar de uitlevering op school.

Kan ik de laptop ook kopen en in termijnen betalen?

Nee, dit kan niet. Als u de laptop wilt kopen, moet u altijd in één keer betalen. Wilt u per maand of per jaar betalen, dan kunt u de laptop huren. De service is hetzelfde. Aan het einde van de huurperiode kunt u de laptop overnemen tegen inhouding van het borgbedrag. Mocht u hier meer informatie over willen, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150.

Tot wanneer kan ik bestellen?

Zodra u de flyer met bestelinformatie ontvangt, kunt u bestellen.

Het is belangrijk dat u op tijd bestelt!

Laptops voor het volgende schooljaar die vóór 31 juli zijn besteld kunnen wij gegarandeerd leveren aan het begin van het schooljaar. Bestelt u na deze datum dan kan het zijn dat uw zoon of dochter de laptop niet op tijd ontvangt, met alle vervelende gevolgen van dien. De leerlingen starten vaak op dag 1 klassikaal met hun laptop, die iedereen dan moet hebben. Daarnaast hanteren we bij bestellingen die na 31 juli binnenkomen extra administratie- en handelingskosten van €19,95. Kortom: bestel de laptop op tijd, zodat uw zoon of dochter op tijd klaar is voor het nieuwe schooljaar.

Waar vind ik de inlogcode waarmee ik een laptop kan bestellen?

De inlogcode vindt u op de flyer die tijdens de informatie-avond door school is uitgedeeld. Op school is de code ook beschikbaar bij de servicedesk of ICT balie. Het is ook mogelijk de inlogcode bij onze klantenservice op te vragen. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150

Waarom een educatie laptop?

De laptops die u bij ons kunt bestellen zijn speciaal voor het onderwijs ontwikkeld en hebben de volgende specifieke functionaliteiten en kenmerken:

 • Solide behuizing inclusief rubberen stootrand en degelijke scharnieren
 • Extra betrouwbaarheid door een vochtbestendig toetsenbord en mousepad
 • Snelle, stabiele en optimale draadloze internetverbinding door middel van AC Wireless en dubbele antennes in het beeldscherm
 • Long-life batterij die beschikt over een long-life technologie waardoor ervaring leert dat de accucapaciteit pas na 1500 opladingen afneemt

Waarom kan ik alleen uit deze laptops kiezen? Waar is dit aanbod op gebaseerd?

In overleg tussen school en The Rent Company is er gekeken welke laptops het beste voldoen aan de eisen van de opleiding. Elke laptop die u in de webshop ziet, is geschikt voor de school van uw zoon of dochter! Daarnaast zijn onze laptops speciaal geschikt voor gebruik op school. Ze zijn extra stevig en toch draagbaar in de schooltas, hebben een batterij die een dag zonder opladen meekan, en hebben een WiFi-kaart die zorgt voor stabiel internet, ook bij grote hoeveelheden leerlingen in 1 gebouw op de school-WiFi. Een standaard kantoorlaptop die u misschien zelf heeft is niet gemaakt voor dagelijks vervoer in een schooltas, op de fiets, in de kluisjes, en 10 x openen en sluiten per dag. Sommige goedkopere laptops hebben onvoldoende geheugen, een batterij die snel leeg is en vaak een behuizing en scharnieren die niet tegen een stootje kunnen. U vindt alle specificaties van de met uw school geselecteerde laptops in de webshop.

Wilt u aankoopadvies of uitleg over de mogelijkheden van de laptop, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150.

Wat is het verschil tussen een laptop via The Rent Company en zelf een laptop aanschaffen?

The Rent Company heeft de laptops samen met de school uitgekozen. Hierdoor weet u zeker dat de laptop of Chromebook voldoet aan de eisen die de school stelt aan alle leerlingen. Daarnaast is service ook inbegrepen en via school geregeld. Er is bijvoorbeeld een leenlaptop op school, zodat bij schades het onderwijs altijd door kan gaan. Ook is de laptop verzekerd met een beperkt eigen risico voor een zeer laag jaarbedrag en dekking die een inboedelverzekering niet biedt, zoals gedekte diefstal vanuit de kluisjes op school. Bij keus voor een educatielaptop heeft uw zoon/dochter ook dezelfde laptop als de meeste andere kinderen op school. Kortom: het aanbod is geheel afgestemd op gebruik op school en gericht op gemak en zekerheid voor ouder en leerling.

Elke laptop van The Rent Company heeft het Easy4u zekerheidspakket, zowel bij huren als kopen. Wat is hierbij inbegrepen:

 • Nieuwe laptop of Chromebook naar keuze (wij leveren geen 2e hands of refurbished)
 • Solide, vochtwerende beschermhoes
 • Service en garantie
 • Schade- en diefstaldekking met beperkt eigen risico
 • Vervangende laptop bij reparaties
 • Service via school

Wat is het verschil tussen het huren en het kopen van een laptop?

Er zit geen verschil in de service als u een laptop bij ons koopt of huurt. Een laptop van The Rent Company wordt altijd geleverd in combinatie met ons Easy4u abonnement met de daarbij behorende voordelen. Ook de voorwaarden rondom schade- en diefstal zijn gelijk tussen koop en huur.

Bij huur betaalt u de zowel de aanschaf van de laptop als het Easy4u abonnement in maandelijkse of jaarlijkse termijnen. Omdat u huurt, blijft de laptop gedurende de looptijd eigendom van The Rent Company. Aan het einde van de looptijd hebt u de mogelijkheid om de laptop over te nemen tegen inhouding van de borg. U kunt de laptop ook terugsturen, en dan krijgt u de borg terug.

Bij koop betaalt u alles in een keer en ontvangt u daardoor een korting van 2% op de totaalprijs. Daarnaast is de laptop bij koop direct eigendom.

Bij huren gelden de volgende extra voorwaarden:

 • Borg direct te betalen bij bestelling
 • Optie tot koop bij het einde van de looptijd
 • Betaling via automatische incasso
 • Geen BKR-toetsing of registratie

Welke laptop kan ik het beste bestellen?

In de webshop ziet u de modellen die door uw school, in samenspraak met The Rent Company, zijn geselecteerd. Deze zijn dus altijd geschikt voor de opleiding die uw zoon of dochter gaat volgen en voldoen aan alle eisen. Heeft u verdere vragen over de laptops, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor aankoopadvies. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150.

Vragen over het Easy4u abonnement

De batterij is na 12 maanden uitgesloten in het garantiepakket. Kan ik dit wel laten opnemen voor de hele looptijd?

Ja. U kunt tijdens uw bestelling een verlengde batterijgarantie bij ons afnemen. Als de batterij dan defect raakt tijdens de looptijd van het abonnement of minder dan 50% capaciteit heeft na een volle oplading, dan krijgt u een nieuwe. De voorwaarden van de verlengde batterijgarantie staan in de Servicevoorwaarden en vindt u in de webshop bij de optie.

Het is niet mogelijk om de verlengde batterijgarantie na de bestelling of ingebruikname van de laptop nog toe te voegen: dit kan alleen tijdens de bestelling.

Is de laptop gedekt tegen diefstal?

Ja, de laptop is gedekt tegen diefstal. Er is sprake van diefstal als er sporen van braak zijn of bij geweldpleging. Binnen openbare gebouwen (scholen) geldt alleen een dekking in de lockers in combinatie met sporen van braak. Uitgesloten van dekking is diefstal uit vervoersmiddelen, het onbeheerd achterlaten van spullen en verduistering. Een laptop die kwijt is geraakt zonder dat sprake is van diefstal met een proces-verbaal van de politie is bijvoorbeeld niet gedekt. Zie voor de volledige voorwaarden over diefstal de verzekeringsvoorwaarden die bij de bevestigingsmail zitten van uw bestelling.

Als u een diefstalgeval aanmeldt, dan kunt u dit samen met een proces-verbaal van aangifte bij de politie bij ons melden via de Klantenservice. Doe dit altijd schriftelijk via help@rentcompany.nl in verband met het bewijsmateriaal voor de verzekering zoals het proces-verbaal van de politie.

Is er een eigen risico van toepassing bij schade of diefstal?

Ja. Per schade- of diefstalgebeurtenis krijgt u een eigen risico van €50,00 in rekening gebracht. Tijdens de looptijd van het Easy4u abonnement kunt u voor het melden van een schade maximaal 3 keer aanspraak maken op het eigen risico. Vanaf de 4e schade zijn de kosten van schade volledig voor eigen rekening. Het komt gelukkig vrijwel niet voor dat een leerling 4 schades of meer oploopt tijdens de looptijd.

Voor de duidelijkheid: een defect waarbij geen sprake is van gebruikersschade maar die wij onder de verlengde fabrieksgarantie of verlengde batterijgarantie verhelpen, telt niet als een schade! U krijgt dus een eigen risico bij schadegevallen zoals een laptop die van tafel is gevallen, een gebroken beeldscherm heeft, ingedrukte USB-poorten, vloeistofschade en dergelijke. De precieze voorwaarden van wat gebruikersschade is vindt u in de Servicevoorwaarden, en in de verzekeringspolis die u bij de bestelling hebt gekregen. Tijdens de bestelling kunt u deze voorwaarden ook in de webshop lezen voordat u bestelt. U kunt deze hier bekijken.

Krijg ik een BKR registratie als ik een huurabonnement bij jullie afsluit?

Nee. Er vindt geen BKR-registratie plaats bij het afsluiten van een huurabonnement bij The Rent Company.

Waarom staat er STG Mollie Payments op mijn rekeningafschrift?

Mollie is de partij die de betalingen verwerkt voor onze webshop. Dit ziet u op uw rekening als STG Mollie Payments. Veel bedrijven en webshops werken met Mollie; u kunt gerust zijn dat het geld bij ons is aangekomen.

Wat doe ik als mijn zoon of dochter de laptop langer nodig heeft dan de huurtermijn?

Als de looptijd van het contract afloopt, kunt u een nieuwe aanbieding krijgen voor een laptop inclusief Easy4u abonnement. Deze optie is er alleen als de school en The Rent Company hierover met elkaar afspraken hebben gemaakt.

Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150.

Wat doe ik als mijn zoon of dochter van school gaat terwijl het abonnement nog loopt?

Wanneer uw zoon of dochter van de opleiding af gaat, maar het abonnement nog loopt, zijn er verschillende mogelijkheden. 

Gaat uw zoon of dochter niet naar een school die bij ons is aangesloten? Dan kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • U laat het abonnement omzetten naar particulier. Het abonnement blijft lopen, maar service vindt niet meer via de school plaats, maar vanuit uw huis. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Het is bij deze optie niet meer mogelijk om een leenlaptop te krijgen.

 • U koopt het abonnement volledig af. Het recht op service blijft dan gewoon voor de volledige looptijd. Wanneer u voor deze optie kiest, vragen wij u een e-mail te sturen naar administratie@rentcompany.nl.Het abonnement blijft lopen, maar service vindt niet meer via de school plaats, maar vanuit uw huis. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Het is bij deze optie niet meer mogelijk om een leenlaptop te krijgen.

 • U zegt het abonnement tussentijds op. Het abonnement wordt stopgezet, en de laptop moet worden ingeleverd. Wanneer u voor deze optie kiest, vragen wij u een bewijs van uitschrijven/slagen te e-mailen naar administratie@rentcompany.nl. De borg wordt bij deze optie niet teruggestort. Let op: Deze optie heeft een opzegtermijn van één maand.

Gaat uw zoon of dochter naar een school die bij ons is aangesloten? Dan kunt u het abonnement meenemen naar de nieuwe school. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150.

Wordt de laptop mijn eigendom na de huurperiode?

U krijgt bij ons de optie om de laptop over te nemen na de huurperiode. De kosten van het overnemen staan gelijk aan het borgbedrag. De borg krijgt u dan niet meer teruggestort. Verder zijn er geen extra kosten of voorwaarden verbonden aan het overnemen van de laptop.

Als u het systeem niet binnen 30 dagen na het eindigen van de huurperiode aan ons hebt geretourneerd, dan wordt u automatisch eigenaar. U kunt dit ook teruglezen in artikel 9.5 van de algemene voorwaarden.

Technische vragen

Hoe zorg ik dat ik mijn bestanden niet kwijt raak?

Wordt uw laptop gerepareerd, dan is er een kans dat uw bestanden worden verwijderd. Wij kunnen niet garanderen dat deze bewaard blijven. Zorg er dus altijd voor dat u een back-up maakt van uw bestanden. Dit kunt u doen door de bestanden op een USB-stick te zetten, of door de bestanden in de Cloud te zetten.

Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn systeem up-to-date is?

Het is slim om de laptop of Chromebook up-to-date te houden. Voer regelmatig, eens per maand, een software update uit. Er zijn twee soorten updates: die aan het besturingssysteem (Windows of Chrome) en die van de fabrikant (Dell, Acer of Lenovo bijvoorbeeld). Als u de laatste updates gebruikt is het apparaat het meest stabiel, heeft het de laatste functies, en zijn alle eventuele veiligheidslekken gedicht.

 

Wij zien nog vaak laptops met een storing binnenkomen die u eenvoudig zelf kunt oplossen met een software update. Dat is zonde, want daardoor moet uw zoon of dochter de laptop onnodig inleveren en gebruik maken van een leenlaptop. Als de laptop bijvoorbeeld heel traag is, rare foutmeldingen geeft, of het geluid doet het niet (meer), terwijl er geen sprake is van schade, dan kan een software update het probleem vaak verhelpen.

 • Voor Windows laptops: voer regelmatig de gratis Windows updates uit:
  1. Start → Instellingen → Bijwerken en beveiliging → Windows update → Naar updates zoeken
  2. Volg verdere instructies op het scherm op
 • Hebt u een Dell laptop of Chromebook? Download Dell Support Assist en voer deze uit. Uw apparaat krijgt hiermee automatisch de laatste updates (drivers en firmware). Download deze hier

 • Hebt u een Acer laptop? Download de Acer Upgrade Assistant Tool en voer deze uit. Uw apparaat krijgt hiermee automatisch de laatste updates (drivers en firmware). Download deze hier.

 • Hebt u een Lenovo laptop? Download Lenovo System Update en voer deze uit. Uw apparaat krijgt hiermee automatisch de laatste updates (drivers en firmware). Download deze hier.

Mijn accu is erg snel leeg, hoe komt dit?

Als de accu ouder wordt neemt de accuduur af. Hieronder enkele tips om de accu zo lang mogelijk goed te houden en niet onnodig veel stroom te verbruiken:

 1. Opladen van de accu kunt u het beste doen totdat de accu helemaal vol is. Daarna haalt u de laptop pas van de oplader. De laptop de hele tijd aan de oplader laten, ook als hij al vol is, is ook slecht voor de accuduur.

 2. Stel de lichtsterkte en contrast van het scherm in op een lager niveau.

 3. Draai niet allerlei programma’s tegelijk, maar sluit ze liever na gebruik.

 4. Het spelen van spelletjes (alleen in de pauze!) kost veel accustroom.

 5. Mochten deze tips niet meer helpen in het verlengen van de accuduur? Overweeg dan om een nieuwe accu te kopen. U kunt dit doen door in te loggen op het Easy4U portal.

 6. Wilt u meer tips? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150.

Mijn koptelefoon of oortjes werken niet. Wat nu?

Wat vervelend dat de koptelefoon of oortjes het niet goed doen! Hieronder vindt u een stappenplan, waarmee u uw koptelefoon of oortjes weer aan de gang kunt krijgen:

 1. Schakel de computer helemaal uit (Start – aan/uit – Uitschakelen) en daarna weer aan

 2. Controleer of uw koptelefoon zelf niets mankeert:
  1. Sluit uw koptelefoon aan op uw mobiele telefoon en controleer of deze dan wel werkt.
  2. Heeft uw koptelefoon ook een microfoon aansluiting via een 4-polige stekker; dan kunt u ook controleren of deze werkt door te bellen met uw telefoon.
  3. Heeft uw koptelefoon een normale stereo aansluiting; dan kunt u controleren of uw mobiele telefoon muziek kan afspelen via uw koptelefoon.

 3. Herstart uw laptop met de koptelefoon aangesloten. Werkt het dan wel, en als je de koptelefoon verwijderd niet meer, dan is er een probleem met de drivers:
  1. Download Dell Support Assist en controleer of alle drivers zijn geïnstalleerd. Download deze hier.
  2. Installeer de Waves Maxx Audio Software opnieuw. Download deze hier.

 4. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150.

Mijn microfoon werkt niet. Wat nu?

Wat vervelend dat de microfoon niet werkt! Hieronder vindt u een stappenplan, waarmee u uw microfoon weer aan de gang kunt krijgen:

 1. Schakel de computer helemaal uit (start – aan/uit – uitschakelen) en daarna weer aan

 2. Ga naar start → instellingen → systeem → geluid

 3. Kijk of bij "Uw microfoon testen" het balkje beweegt wanneer u geluid maakt

 4. Controleer bij "Uw invoer apparaat kiezen" of daar het juiste apparaat gekozen is

 5. Controleer of alle stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd door op een Dell laptop Support Assist te installeren en het programma de laatste updates te laten installeren. Download deze hier.

 6. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150.

Mijn muis of toetsenbord werkt niet. Wat nu?

Wat vervelend dat het niet goed werkt! Hieronder vindt u een stappenplan, waarmee u uw muis of toetsenbord weer aan de gang kunt krijgen:

 1. Schakel de computer helemaal uit (Start → aan/uit → Uitschakelen) en daarna weer aan

 2. Controleer bij een draadloze muis of toetsenbord of de batterijen niet leeg zijn

 3. Controleer of de muis of toetsenbord op een andere computer wel werken

 4. Probeer bij een muis of deze op een wit velletje a4 papier wel werkt

 5. Steek een usb-stick in dezelfde poort van de laptop en controleer of deze wel werkt. Zo nee; probeer dan een andere usb poort

 6. Controleer of het antivirus pakket geen probleem veroorzaakt

 7. Herstart de computer met muis en toetsenbord aangesloten

 8. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150.

Mijn webcam werkt niet. Wat nu?

Wat vervelend dat de webcam het niet doet! Hieronder staat een stappenplan, waarmee u de webcam weer aan de gang kunt krijgen:

 1. Schakel de computer helemaal uit (Start → aan/uit → Uitschakelen) en daarna weer in

 2. Controleer in Windows of de camera werkt:
  1. Klik op de startknop en open de camera applicatie
  2. Geeft de camera beeld, dan zit het probleem in het andere programma

 3. Ga naar Start → Instellingen → Privacy → Camera en controleer of Toegang tot de camera voor dit apparaat is ingeschakeld en of de applicatie ook toegang heeft

 4. Controleer of alle stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd door op een Dell laptop Support Assist te installeren en het programma de laatste updates te laten installeren. Download deze hier.

 5. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150.

Vragen over G-Data

Hoe voeg ik G-Data toe aan mijn abonnement?

Wanneer u het abonnement afsluit, kunt u het G-Data pakket als module toevoegen aan het abonnement voor slechts 1 euro per maand. U krijgt van ons dan de inloggegevens en instructies voor het installeren van de software.

Wat is G-Data?

G-Data is een programma wat véél meer is dan enkel anti-virus software. Meermaals bekroond tot het beste product om uw computer te beschermen; G-Data staat voor veiligheid. Met G-Data kunt u zorgeloos internetten, en gebruik maken van opties als onder andere de ingebouwde virusscanner, kinderbeveiliging en anti-spam. Daarnaast blijft uw data altijd in Europa!

Vragen over problemen of defecten

Hoe kan ik een probleem of defect via een ticket aanmelden?

Via Easy4u logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Controleer bij 'mijn gegevens' of de gegevens kloppen.

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Deze kunt u opvragen via de linkjes onder 'Inloggen'. 

Zowel gebruikersnaam als wachtwoord onbekend? Mail naar help@rentcompany.nl.

Het aanmelden van een ticket in 5 stappen:

 1. Na het inloggen kiest u voor ‘Probleem melden’
 2. Kies vervolgens het probleem (1 of meerdere keuzes mogelijk)
 3. Ga verder naar Stap 2, geef aan wanneer het probleem ontstaan is en geef een aanvullende omschrijving, indien er zichtbare schade aanwezig is, vermeld alle schade, ook als deze niets te maken hebben met het aangemelde probleem. Selecteer de oorzaak waardoor het defect is ontstaan en ga verder naar stap 3.
 4. Check het overzicht en uw ticketnummer (schrijf het even op), als alles klopt, vink aan dat u akkoord gaat met de reparatievoorwaarden en klik op ‘Ticket verzenden’.
 5. Hierna ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Hier staat ook het ticketnummer in. Uw zoon of dochter kan nu langsgaan bij het serviceloket/ICT afdeling op school om de laptop in te leveren. Bij inleveren van de laptop moet aangegeven worden wat het ticketnummer is, zodat de melding in het systeem gevonden kan worden.

Let op! Zet documenten tijdelijk op een usb-stick of in de cloud (One Drive). Daarmee voorkomt u dat ze verloren gaan (niet van toepassing bij een chromebook)

Wat is de status van mijn ticket?

U heeft een schade of defect gemeld en wilt nu weten wat de status is. Begrijpelijk! Hieronder vindt u een stappenplan waarmee u zelf de status van het ticket kunt controleren.

Via Easy4u logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord


Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Deze kunt u opvragen via de linkjes onder 'Inloggen'.
Zowel gebruikersnaam als wachtwoord onbekend? Mail naar help@rentcompany.nl of bel naar 035 008 6150.


U kunt de status van het ticket checken, rechts op de pagina onder
'Probleem overzicht'
Hier staat een overzicht van het meldingsnummer en status van het ticket.

 

Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen door rechtsonder op de pagina een chat te starten, een e-mail te sturen naar help@rentcompany.nl of te bellen naar 085-003 6150.

+31 85 0036150