Bestel je laptop met de code van je school

Bestellen kan in de webshop van je school. Vul hieronder je schoolcode in ⬇️.

Verzenden

Wat is mijn code?

Bestel je laptop met de code van je school

Bestellen kan in de webshop van je school. Vul hieronder je schoolcode in ⬇️.

Verzenden

Wat is mijn code?

Bestel je laptop met de code van je school

Bestellen kan in de webshop van je school. Vul hieronder je schoolcode in ⬇️.

Verzenden

Wat is mijn code?

Wat is Easy4u?

Easy4u is een zekerheidspakket dat standaard bij iedere laptop zit. 
Of je nu huurt of koopt, je bent altijd goed verzekerd. De Easy4u service zit bij de prijs inbegrepen.

Easy4u is te verdelen in een aantal punten:

Hardware

We leveren laptops speciaal voor het onderwijs. Een laptop die tegen een stootje kan. Een laptop die klein genoeg is om in een rugzak te passen. Een laptop met een lange batterijduur. Daarnaast worden alle laptops geleverd met onze stevige, vochtwerende beschermhoes. Zo kies je bij The Rent Company altijd de juiste laptop voor jouw school. 

Software

Laptops worden gebruiksklaar geleverd. Wij zetten de juiste programma’s op de laptop voordat we de laptop leveren. Welke programma’s zijn nodig voor het onderwijs? Dat kan per school verschillen. We bespreken daarom altijd met school wat de wensen zijn.

Schade- en diefstalregeling

Met de schade- en diefstalregeling ben je altijd verzekerd van bescherming én onverwachte kosten. Is er schade aan de laptop? Wij repareren de laptop voor een eigen bijdrage van €50,00 per schadegeval. De verzekering zit standaard in het Easy4u zekerheidspakket. Wil je graag meer weten over de voorwaarden van de schade- en diefstalregeling? Bekijk dan hier de Easy4u Servicevoorwaarden. 

Service

We werken samen met school om jou de beste service te bieden. Is je laptop kapot? Geen probleem! Je kan de laptop via een centraalpunt op school inleveren. Terwijl jouw laptop wordt gerepareerd, krijg je een leenlaptop mee. Zo hoef je niks te missen van de les. Nadat je laptop is gerepareerd, kan je hem ook weer op school ophalen.  

Self-service

Je krijgt toegang tot je persoonlijke Easy4u-portal na het plaatsen van een bestelling. In de Easy4u-portal vind je alle informatie over je abonnement, reparatietickets en betalingen. Wil je graag zelf dingen regelen? Dat kan! Via de portal kun je bestellingen plaatsen, contact- en woongegevens wijzigen en reparatietickets aanmelden. 

 

Tip! Bekijk voor extra informatie onderstaande video's! 

 

 

Alles-in-1 abonnement

Een laptop + onderwijs = een onmisbare combinatie! Met onze complete service via het Easy4u abonnement maken wij digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.  

Leenlaptops bij reparatie, installatie van de software, razendsnelle service , een schade -en diefstaldekking & een stevige vochtwerende beschermhoes zijn inbegrepen. 

Kies voor gemak en zekerheid
Kies voor Easy4u

 

Wat zeggen klanten over The Rent Company

"Ik heb sinds dit jaar een laptop van The Rent Company, ik vind het  heel leuk! Op school hebben we leuke lessen ermee en ik kan thuis ook verder werken en filmpjes erop kijken. 

- Cato Kamphuis - 

'Na het aanmelden van onze zoon hebben contact gelegd met The Rent Company omdat wij nog wat vragen hadden dit ging makkelijk en wij ontvingen snel en duidelijk een antwoord. Ik kan zeggen dat de service echt goed is!'

- Alwin Hormes

'Mijn geluid ging kapot terwijl dat de school dicht was in april. Ik heb toen contact gelegd met de Servicedesk. Ik kon meteen een leenlaptop ophalen en na een week kreeg ik bericht dat de laptop gemaakt was. 

- Brent Hormes - 

The Rent Company heeft een goede service, maar ook erg stevige laptops. Ook vind ik het kleine formaat handig, hij neemt weinig ruimte in en is gemakkelijk mee te nemen in de rugtas.

 - Ruurd-Jan Schurink -

Als ouders zijn wij zeer tevreden over de levering en service van The Rent Company. Alles werd netjes op school uitgeleverd en via de mail hebben we alle nodige informatie ontvangen. Jayden is erg blij met zijn laptop! 

-Peter de Jongh- 

Servicegericht, snel en gemakkelijk, dat zijn de woorden die mijn ervaring met The Rent Company omschrijven. De laptop voor mijn zoon was in een paar klikken besteld. Informatie is makkelijk te vinden en eventuele vragen worden snel beantwoord. Heel prettig!

-Moeder Silvia-

Partners

Upas
Dortpas
Dell
Lenovo
Microsoft