Een nieuw schooljaar,
een nieuwe laptop

Ik heb een bestelcode

Ouders van VO scholieren

Uw zoon of dochter gaat naar de middelbare school, een hele stap!
De school werkt met digitaal onderwijs, wij hebben hiervoor dé oplossing:
een laptop met het Easy4u abonnement!

Wat zijn de voordelen van Easy4u?

  • De laptops zijn extra stevig en speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. Zo heeft uw zoon of dochter altijd de juiste laptop.
  • Op school is bij reparatie een leenlaptop beschikbaar.
  • Een basisinstallatie is al op de laptop geïnstalleerd.
  • Schade -en diefstaldekking is inbegrepen en hoeft u dus niet apart af te sluiten.
  • De laptops worden geleverd in een speciale beschermhoes.

Bekijk onderstaand onze video's voor meer informatie!

Alles-in-1 abonnement

De student en de laptop? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Dankzij onze complete dienstverlening via het Easy4u abonnement maken wij digitaal onderwijs op een laagdrempelige manier toegankelijk en betaalbaar.

Leenlaptops bij reparatie, razendsnelle service, één aanspreekpunt voor de school én de studenten en een schade -en diefstaldekking zijn inbegrepen. 

Kies voor gemak en zekerheid
Kies voor Easy4u

 

Wat zeggen klanten over The Rent Company

"Ik heb sinds dit jaar een laptop van The Rent Company, ik vind het  heel leuk! Op school hebben we leuke lessen ermee en ik kan thuis ook verder werken en filmpjes erop kijken. 

- Cato Kamphuis - 

'Na het aanmelden van onze zoon hebben contact gelegd met The Rent Company omdat wij nog wat vragen hadden dit ging makkelijk en wij ontvingen snel en duidelijk een antwoord. Ik kan zeggen dat de service echt goed is!'

- Alwin Hormes

'Mijn geluid ging kapot terwijl dat de school dicht was in april. Ik heb toen contact gelegd met de Servicedesk. Ik kon meteen een leenlaptop ophalen en na een week kreeg ik bericht dat de laptop gemaakt was. 

- Brent Hormes - 

The Rent Company heeft een goede service, maar ook erg stevige laptops. Ook vind ik het kleine formaat handig, hij neemt weinig ruimte in en is gemakkelijk mee te nemen in de rugtas.

 - Ruurd-Jan Schurink -

Als ouders zijn wij zeer tevreden over de levering en service van The Rent Company. Alles werd netjes op school uitgeleverd en via de mail hebben we alle nodige informatie ontvangen. Jayden is erg blij met zijn laptop! 

-Peter de Jongh- 

Servicegericht, snel en gemakkelijk, dat zijn de woorden die mijn ervaring met The Rent Company omschrijven. De laptop voor mijn zoon was in een paar klikken besteld. Informatie is makkelijk te vinden en eventuele vragen worden snel beantwoord. Heel prettig!

-Moeder Silvia-

Partners

Upas
Dortpas
Dell
Lenovo
+31 85 0036150