Overzicht cases
img
Bona Ventura College
Het Bonaventuracollege is een moderne katholieke school. Ruim 2500 leerlingen volgen op vier locaties onderwijs. Drie van de scholen liggen centraal in Leiden, één in het hart van Roelofarendsveen.
img
Calvijn College
Het Calvijn College is een reformatorische scholengemeenschap met een breed opleidingenaanbod: van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ze hebben vijf locaties: Goes, Krabbendijke Kerkpolder, Krabbendijke Appelstraat, Middelburg en Tholen. De school telt ongeveer drieduizend leerlingen.
img
Citadel College
Het Citadel College uit Lent (Nijmegen) heeft alle onderwijssoorten, van VMBO basis beroeps (inclusief LWOO) tot en met VWO+, in huis. Het Citadel College is gestart in 2007 met alleen een brugklas. De school had toen 76 leerlingen. Het gebouw is van kantoorpand omgetoverd tot schoolgebouw. Inmiddels is het Citadel College al uitgegroeid tot een school van 564 leerlingen!
img
CSG Het Noordik
Het Noordik heeft vier vestigingen in Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop voor vmbo, havo, gymnasium en atheneum.
img
Het College Vos
Samen met The Rent Company ontwikkelde het College Vos uit Vlaardingen het Easy4U-abonnement, een huurconcept om notebooks laagdrempelig en probleemloos te kunnen gebruiken. “We wilden degelijke, betrouwbare en betaalbare apparatuur”, zegt Peter Beij, rector van de scholengemeenschap. “De Acer-notebooks geven prima invulling aan deze eisen en wensen.”
img
Hoornbeeck College
Het Hoornbeeck College voor middelbaar beroepsonderwijs gaat uit van de Stichting voor Onderwijs op Reformatorische Grondslag te Amersfoort. De school heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Kampen en Rotterdam.
img
Johannes Fontanus College
Het Johannes Fontanus College is een scholengemeenschap voor Mavo-Havo-Atheneum-Gymnasium uit Barneveld.
img
Ostrea Lyceum
Het Ostrea Lyceum uit Goes is opgedeeld in vier kleine scholen: vmbo, mavo, havo en vwo. Het onderwijs hier is eigentijds en uitdagend; leerlingen krijgen niet alleen degelijk klassikaal les, maar gaan ook individueel of in groepen aan de slag. Computergebruik vinden wij belangrijk.

Waarom the Rent Company

1
Één aanspreekpunt voor hardware, software, service en verzekering
2
Zorgeloos computer gebruik thuis, onderweg en op school
3
Aantrekkelijk geprijsde all-in Easy4u abonnementen