Bestel de laptop hier online met een code via school

Bestellen kan in de webshop van je school. Vul de code in die je van school hebt gekregen.

Ik heb een code

Ik heb geen code

Bestel de laptop hier online met een code via school

Bestellen kan in de webshop van je school. Vul de code in die je van school hebt gekregen.

Ik heb een code

Ik heb geen code

Bestel de laptop hier online met een code via school

Bestellen kan in de webshop van je school. Vul de code in die je van school hebt gekregen.

Ik heb een code

Ik heb geen code

Uw partner voor laptops in de klas!

Elke leerling toegang geven tot digitaal onderwijs op een betaalbare manier, dat is onze missie! Samen met school kiezen we de laptops uit, zo maak je altijd de juiste keuze! Om alles in 1 keer goed te regelen, leveren we bij elke laptop het Easy4u zekerheidspakket met service en garantie.

Met de code die je via de school van je zoon of dochter hebt ontvangen, kun je direct inloggen in onze webshop.

Welkom bij The Rent Company!

 

 

 

Waarom mensen ons kiezen

 • Laptop samen met school uitgekozen
 • Leenlaptop bij reparatie
 • Volledige garantie en goed verzekerd
 • Huren of kopen
 • Juiste software is al geïnstalleerd
 • Service via schoolloket
 • Eén aanspreekpunt

Alles-in-1 abonnement

Een laptop + onderwijs = een onmisbare combinatie! Met onze complete service via het Easy4u abonnement maken wij digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.  

Leenlaptops bij reparatie, installatie van de software, razendsnelle service , een schade -en diefstaldekking & een stevige vochtwerende beschermhoes zijn inbegrepen. 

Kies voor gemak en zekerheid
Kies voor Easy4u

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het Easy4u Zekerheidspakket?

Easy4u is een zekerheidspakket voor je schoollaptop. Je koopt of huurt een laptop bij ons inclusief Easy4u. Tijdens de looptijd heb je verlengde fabrieksgarantie en is er een goede regeling of verzekering voor schade en diefstal, op school, thuis en zelfs op vakantie. Ook is de software die je nodig hebt voor jouw school op de laptop geïnstalleerd en is een stevige, vochtwerende beschermhoes inbegrepen. Is er wat mis met het apparaat? Dan ligt er bij reparaties een leenlaptop voor je klaar op school. En wij gaan met jouw laptop aan de slag! 

Hoe kan ik bestellen?

Je hebt besloten een nieuwe laptop te bestellen bij The Rent Company. Leuk!

Een laptop bestellen is bij The Rent Company heel simpel. Je hebt van jouw school of onderwijsinstelling een code gekregen. Deze code vul je in op deze bestelpagina.

Eenmaal ingelogd kun je kiezen voor de laptop en looptijd die het beste bij je passen. Ook kun je nog extra’s bestellen, zoals bijvoorbeeld een extra oplader.

Zit je niet op een school die is aangesloten bij The Rent Company? Via www.laptopcampus.nl kun je ook als particulier een laptop bestellen. Zo kun je toch genieten van de voordelen van Easy4u!

Wat kost het?

De prijzen staan bij de laptops in de webshop. Wij bieden je zekerheid: extra lange garantie en een (schade)verzekering speciaal voor het onderwijs zijn voor de hele looptijd inbegrepen.

Wat voor laptops zijn er met Easy4u?

Dat zie je in de webshop van jouw school. We kiezen elk jaar speciale schoollaptops van merken als Dell, Lenovo en Acer. Wat zijn de voordelen?

 • Passen in je schooltas en op je tafel in de klas (compact en draagbaar)
 • Extra stevig: stootranden, sterke scharnieren, gehard scherm
 • Batterij gaat minimaal een hele schooldag mee
 • Goede wifi
 • Uitgekozen met scholen zodat we zeker weten dat alles bij elk vak werkt

Wat is het verschil met een gewone laptop?

Veel ‘normale’ laptops in de winkel of online zijn niet zo geschikt voor school. Ze zijn bijvoorbeeld snel maar niet energiezuinig. Hierdoor gaat de batterij geen hele schooldag mee. Ook kunnen gewone laptops niet goed tegen een stootje. Door weer en wind op de fiets, elk lesuur open en dicht, de kluisjes in… daar zijn normale (werk)laptops niet voor gemaakt.

 

Hoe krijg ik de laptop en wanneer?

Bij de start van het nieuwe schooljaar krijg je de laptop op school uitgereikt. De leerlingen krijgen dan gezamenlijk instructies over het instellen en het gebruik. 

Let op! Bestel uiterlijk 31 juli, dan is je laptop op tijd klaar!

Zijn er regelingen voor lage inkomens?

Wij werken samen met scholen zodat de hele klas mee kan doen. Bij huur is er geen BKR-toetsing en regisratie. Ook hebben we afspraken gemaakt met instanties als Stichting Leergeld en stadspassen zoals de U-pas in regio Utrecht. Gezinnen die in aanmerking komen kunnen via die organisaties een voucher krijgen of kunnen het tegoed op hun stadspas meteen in onze webshop gebruiken. Meestal kan de zorgcoördinator of de mentor op school je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Wie is The Rent Company?

Wij zijn 17 jaar geleden gestart in Den Bosch, als laptopspecialist voor het onderwijs. Dat doen we met het Easy4u zekerheidspakket voor Windows laptops en Chromebooks. Nu zijn er meer dan 280.000 scholieren met een laptop in onze ‘blauwe hoes’. We werken intensief samen met meer dan 700 scholen.

Ook zijn we actief in België en Verenigd Koninkrijk.

De gedachte is hetzelfde: iedereen toegang tot digitaal onderwijs!

Partners

G021
Upas
Dortpas
Dell
Lenovo
Acer
Microsoft