Wie zijn wij

Voor onderwijsinstellingen
Wij bieden ict oplossingen voor het onderwijs en zijn specifiek ontwikkeld vanuit de vraag van het onderwijs. De ict oplossingen bestaan momenteel uit mobiele computerlokalen, digitale schoolborden en notebookprojecten voor docenten en studenten. Deze oplossingen bieden wij aan in zowel koop als huur en ondervangen hardware, software, service en verzekering. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke koopprijzen of vaste huurprijzen per maand.

Voor de onderwijsinstellingen heeft The Rent Company een speciaal huurconcept ontwikkeld, het Easy4U abonnement. Deze abonnementsvorm is zowel toepasbaar voor het mobiele computerlokaal, digitale schoolbordoplossingen en in de vorm van notebook projecten voor docenten of studenten. Het voordeel van dit concept is dat u renteloos apparatuur kunt huren inclusief service en verzekering voor zorgeloos computer gebruik. Aan het einde van de looptijd kunt u uiteindelijk de apparatuur overnemen tegen een vooraf gestelde koopoptie.

Om u een goed beeld te geven van deze ict oplossingen zijn wij graag bereid u te informeren over de kritische susccesfactoren van een notebookprojet of het verzorgen van een demonstratie het mobiele computerlokaal bij u op locatie. Aarzelt u dus niet en maak geheel vrijblijvend een demonstratie afspraak!

Bel 085 - 0036150

Voor studenten
Door te kiezen voor het Easy4U notebook abonnement worden in één keer alle zorgen voor de aanschaf van een notebook voor schoolactiviteiten opgelost. De wetenschap dat het notebook met de daarbij behorende dienstverlening en verzekering in samenspraak met de onderwijsinstelling optimaal is samengesteld, is dan een extra geruststelling.

Het doel van het Easy4U notebook abonnement is om leerlingen de mogelijkheid te bieden over een kwalitatief hoogwaardig notebook te beschikken tegen aantrekkelijke huurvoorwaarden. Daarnaast een optimale service en ondersteuning te verlenen en, met het oog ook op schade en diefstal, in een goede verzekering te voorzien.

Easy4U

Een korte opsomming van de uitgangspunten:
  • Als student ben je voorzien van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam notebook.
  • Zowel de software- als de hardwarematige specificaties van het notebook zijn conform de door de onderwijsinstelling gestelde eisen.
  • Er dient zorg gedragen te worden voor een juiste software installatie, levering, service en ondersteuning.
  • Het notebook moet gehuurd kunnen worden zonder dat veel administratieve rompslomp en/of een BKR-toetsing noodzakelijk is. Het moet dus voor iedereen toegankelijk zijn.
  • De verzekering dient te voorzien in schade bij gebruik, diefstal uit lockers en geweldpleging.

Voor de hierboven genoemde 'randvoorwaarden' is één oplossing: Het "Easy4U notebook abonnement" van The Rent Company.
 

Waarom the Rent Company

1
Één aanspreekpunt voor hardware, software, service en verzekering
2
Zorgeloos computer gebruik thuis, onderweg en op school
3
Aantrekkelijk geprijsde all-in Easy4u abonnementen